Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

De foame migreaza spre alte tari,ca apoi sa priceapa ca acolo nu mai e loc pentru straini


Ujio

Recommended Posts

Sper sa nu ating pe nimeni,dar am decretat.Sunt nascut crescut in Bucuresti timp de 30 de ani,apoi relocat recent in rural,din motivele mele.Prostia e originara din rural,si rautatea vine derivata din prostie si lipsa de educatie.Partea pozitiva(cel putin pentru mine) este ca cei ce provin din rural s-au mutat in urban si acum stau intre ei acolo.Ca mai nou de foame migreaza spre alte tari,ca apoi sa priceapa ca acolo nu mai e loc pentru straini si in final vor reveni,si se vor stabili la origini,adica tot in rural,este alta poveste...Buna dimineata tuturor,la cafea,cu mic cu mare..De ce ne mai miram ca se bate lumea in trafic?Nu cumva ar fi mai simplu ca fortele de ordine sa intervina RAPID la sesizarea telefonica fara sa mai coboare lumea din masini?

Edited by Ujio
Link to comment
  • Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

E un subiect delicat,cel putin pentru mine.In primul rind,putine tari admit ca cineva talentat e demn de a fi considerat si integrat,indiferent de unde provine.Apoi romani integrati nu am intalnit,poate doar citiva.Ca si concluzie,daca eu as fi din acea tara as accepta romani,dar as fi foarte selectiv,in traducere din citi ajung acolo doar citiva merita sa fie acceptati,restul sunt pleava,Mai bine nu dezvoltam subiectul,poate fi discriminator si ofensiv sa continuam.

Link to comment

Ca sa nu fie poluat cu offtopic "Cine este vinovatul" unde se discuta doar de greseli in trafic, prefer sa fie mutata aici discutia inceputa de @Ujio.

 

Citat

putine tari admit ca cineva talentat e demn de a fi considerat si integrat,indiferent de unde provine.

Nu cunosc nici un exemplu, dar poate ne dai tu cateva sa vedem ce si cum.

Link to comment

@ujio densitatea dobitocilor este amorfa, atat in mediul rural cat si in cel urban. E o aberatie sa afirmi ca nesimtirea si lipsa de educatie isi are radacinile in mediul rurual cand  de obicei in trafic majoritatea bombardierilor se gasesc in marile orase. 

Cat despre integrare, nu toti suntem la fel de capabili si acomodabili, eu m-am reintors in tara dar am 3 surori stabilite cu familia in UK, au serviciu stabil, casa si iopoteca la banca si inca 2 frati in Spania si nici acestia nu au vreo problema cu integrarea.

Link to comment

Nu te contrazic,adevarul e prin preajma.Pai daca e cum zici tu,plecati masiv.Macar sa va vedem pe toti realizati afara si sa regretam cei din tara ca nu am facut ca voi.Sau ca ne-am intors...

Link to comment
1 oră în urmă, Ujio a spus:

De ce ne mai miram ca se bate lumea in trafic?Nu cumva ar fi mai simplu ca fortele de ordine sa intervina RAPID la sesizarea telefonica fara sa mai coboare lumea din masini?

Nu e mai bine, să se facă drumuri, autostrăzi, căi de acces, pentru ca lumea să aibă posibilitatea de a circula cât mai civilizat să nu se ajungă în astfel de situații? Poliția cum ar putea interveni rapid  pe un asemenea drum aglomerat și blocat și aici nu mă refer doar la poliție ci și la pompieri, salvare sau alte structuri, pe unde, dați dvs. o soluție concretă. 

În ziua de astăzi numărul autovehiculelor a crescut de câteva zeci de ori, dar infrastructura rutieră a rămas aproape aceeași, mult, mult, subdimensionată raportat la numărul actual de mașini. De aceea pe unele drumuri și în anumite perioade se formează asemenea ambuteiaje și se ajunge la astfel de situații.

Link to comment

Pai fortele de ordine isi pot permite sa stea in masina cu motorul pornit,sa se incalzeasca.De ce nu patruleaza cu un elicopter mic pe dn1 in weekend,ca sa poata interveni rapid si chiar sa vada in timp real bizonii ce fac fapte aiurea?Mai ieftin,motociclisti politie,care ajung rapid si se strecoara prin trafic.

Link to comment

Hai mai, avem autostrazi si merge pe ele lumea bara la bara cu 150 la ora, cu distanta de 2m intre masini.

Nu infrastructura e problema, ci prostia umana.

Da frate, sar fortele de ordine din elicopter direct pe bizon.

 

Nu stiu la ce filme te uiti. Se indentifica bizonu, i se taie o amenda de 4mii lei, dosar penal, retinere carnet 90 zile si apoi sa vad eu care mai face scandal fara rost. Daca se mediatizeaza cazul umbla vorba si lumea se gandeste inainte sa faca ceva.

Link to comment
Posted (edited)

Pai de aia nu vreau sa particip la discutii cu doze mari de adevar.Pentru ca unii sigur nu suporta dozele mele mari de adevaruri,si o dam in flame.Adevaruri din punctul meu de vedere.Unul din ele este ca romanilor nu le trebuie autostrazi,e deajuns sa privesti statisticile accidentelor din CE,unde reiese clar ce conducatori auto sunt implicati si raspunzatori.Nu sar pe bizon,dar vad situatiile clar si aterizeaza cu usurinta cam oriunde.Si efectul cel mai important nu e asta,ci faptul ca prostul nu isi mai face de cap stiindu-se privit.

Edited by Ujio
Link to comment
Acum 4 ore, Ujio a spus:

Nu te contrazic,adevarul e prin preajma.Pai daca e cum zici tu,plecati masiv.Macar sa va vedem pe toti realizati afara si sa regretam cei din tara ca nu am facut ca voi.Sau ca ne-am intors...

Cine nu se realizeaza afara .... se intoarce ca tine in tara si moare de grija celor plecati! :57

 

Tot nu m-au lamurit prin ce tari ti-ai incercat norocul si in ce domenii ai prestat? Sau ne este rusine de ce am facut? 

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines