Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema de legare a celor 6  elemente (acumulatori)din interiorul bateriei DELL Latitude D630

miniMAX19

Recommended Posts

am desfacut  bateria de la leptop dell latitude d630 ca sa schimb elementii ,si nu mai stiu schema de legare a celor 6  elemente (acumulatori)din interiorul bateriei .are cineva  schema conexiune acumulatori in baterie leptop dell d630 .Cum sa fac legatura intre ei ,merge si conductor litat cositorit? sau alta idee.???.Nu am banda speciala ,o pot inlocui cu alceva ?,eventual dintr-un recipient de sprei sau alceva ? Mii de multumiri

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• miniMAX19

4

• validae

3

• sesebe

1

• Sandu 64

1

Top Posters In This Topic

Ai păstrat circuitul de monitorizare şi egalizare din baterie ? Acumulatorii sunt grupaţi câte doi în paralel, apoi grupurile de doi legate în serie.Ai un plus, un minus şi două conexiuni comune.Dacă făceai o poză înainte de a desface conexiunile....

Acum 3 ore, validae a spus:

Ai păstrat circuitul de monitorizare şi egalizare din baterie ? Acumulatorii sunt grupaţi câte doi în paralel, apoi grupurile de doi legate în serie.Ai un plus, un minus şi două conexiuni comune.Dacă făceai o poză înainte de a desface conexiunile....

-Am pastrat circuitul,Am facut 2 poze fata spate (Putin confuze)

-Daca desfac un acumulator pot taia straifuri ca sa le folosesc la sudarea IN PUNCTE CU UN TRAFO de cuptor cu inductie ?

Mii de multumiri