Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv gundig SE 7066 cu sasiu CUC5361


Guest lucibond

Recommended Posts

Guest lucibond

Salut. Am o problema cu un TV grundig cu sasiul CUC5361. Initial nu a mers de loc am inlocuit controlerul sursei in comutatie, tranzistorul sursei in comutatie, traful de linii si tranzistorul de linii, condensatoarele de filtrare din secundarul surei de tensiune.

 

In acest moment toate tensiunile sunt OK, TV-ul porneste si se aprinde ecranul. Ecranul are culoarea verzui iar pe ecran se vede cursa inversa cadre. Microprocesorul nu primeste comenzi de la telecomanda sau de la butoanele de pe panou. Am conectat un DVD pe scart dar nici asa nu merge. Interesant este faptul ca daca il las pornit un timp fara semnal TV-ul se opreste si intra in standby. Odata intrat in standby nu mai poate fi pornit decat repornind de la butornul principal care are un switch pentru pornirea initiala. Trebuie sa mai mentiozez ca nu am nici sonor.

Dupa toate simptomele se pare ca de vina ar fi microprocesorul care este de tipul SDA20562-A001. Stie cineva de unde pot cumpara sau care ii defectul televizorului.

Multumesc anticipat. Astept sugestii. Atasez si o poza.

Link to comment
  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Popular Days

Popular Days

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines