Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar transformatoare de linii tv Cromatic si modulul de alimentare plus alte piese


Metatron

Recommended Posts

Buna ziua! Caut sa cumpar transformator de linii sau cateva transformatoare de linii pt. televizorul Cromatic. Pot fi si originale nemtesti cu conditia sa fie functionale. De asemeni sunt binevenite orice transformatoare de linii noi sau uzate cu conditia sa fie garantat functionale, facute in Romania daca mai detine cineva asa ceva. De asemeni caut sa mai cumpar si cele 2 portite din plastic care acopera tastatura de la tv Cromatic. De asemeni caut sa cumpar si modulul de alimentare care contine pe el tranzistorul BU 205 cel cu aripioarele din aluminiu. Daca cineva detine eventual sasie intregi de Cromatic sau alte pjese de Cromatic accept sa negociem. Multumesc si o zi buna!!

Link to comment
  • Replies 15
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Am modulul de alimentare atat de la Telecolor 3006/3007 cat si de la Cromatic ,dar si aici erau mai multe variante. De asemenea detin intr-o anumita locatie din sect.6 un Telecolor 5601 ce are sasiu de cromatic si acum multi ani era in perfecta stare de functionare.

Mai detin in provincie(Prahova) un TV. Cromatic defect.

Pt. alte informatii discutam prin mesagerie sau telefon.

Link to comment

Salut!

Cred ca te pot ajuta, am 2 sau 3 sasie de cromatic, unul era functional, doar tubul era obosit.

Dar trebuie sa ajung la tara sa le scot de prin cutii sa vad starea lor, zac de cativa ani pe acolo.

Undeva pe duminica viitoare pot da raspuns si face poze, daca nu e graba.

Link to comment
  • 2 weeks later...

S a rezolvat partial problema mea. Rog pe cei care au detinut televizoare Cromatic si care mai au inca piese de la ele sa ma ajute contra cost evident, cu acea portita rabatabila din plastic striat care acopera tasterul/programatorul din fata dreapta jos a televizorului Cromatic. Multumesc!!

Link to comment
  • 4 weeks later...

Anunt valabil inca. Inca caut sa cumpar clapita de plastic care acopera tastatura la tv Cromatic si de asemeni caut sa cumpar transformator/transformatoare de linii de la tv Cromatic originale nemtesti sau rebobinate in Romania noi sau uzate nu conteaza,numai sa fie garantat functionale. Cine mai detine sasie de Cromatic sau de Telecolor 5601 care au acelasi traf sunt bineveniti. Multumesc!!

Edited by Metatron
Link to comment
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines