nelu12 Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Masa e firul albastru din poza De o parte a condensatorului SMD e Masa si de cealalta parte e 3,3V (firul negru, care are la capat o liță e legat ca in poza trimisa de Costica unde scrie Remove fuse si comunica cu cealalta parte a condensatorului) Daca scot acea siguranta atunci nu face nimic programatorul doar READ Timeout Sursa externa am conectat la acel fir negru +, si masa am legat la selectorul de canale (e rezistenta 0,2 ohmi intre selector si masa programatorului, firul albastru) Nu stiu de ce nu ma lasa sa atasez poze, desi sunt sub 1 M? ca sa arat setarile EMMC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelu12 Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 La 14.12.2021 la 23:52, Costica Tv a spus: https://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/samsung/samsung_ue40f6200ak_shassi_main_board_bn41_01958b/241-1-0-107542 asa am facut conexiunile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florinel TV Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Trimite placa la mine sa scriu eu eMMC ul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelu12 Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 vb cu clientul vorbim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelu12 Posted January 13, 2022 Share Posted January 13, 2022 a venit clientul dupa el Oricum mersi la cei care s-au straduit sa ma ajute Numai bine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudi1982 Posted February 3 Share Posted February 3 Eu am exact aceasta placa perfect functionala , pot sa confirm ca colegul are dreptate si nu-i bun programatorul , citeste dar nu scrie . Setarile toate sunt default , windows fresh instalat. Cu RT809H citeste , nu scrie. Cu Xgpro T56 nu detecteaza deloc cipu. Daca cineva are idei cum se rezolva cu scrierea eMMC sau pur si simplu programatoarele nu sunt bune asa cum cred si eu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florinel TV Posted February 3 Share Posted February 3 Acum 8 minute, Rudi1982 a spus: Cu RT809H citeste , nu scrie. Serios , ma faci sa rad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudi1982 Posted February 4 Share Posted February 4 RT809H da exact asa face : citeste , nu scrie , nu sterge. CRC Error @ 0xFFE00 , conexiunile trebuie sa fie ok din moment ce citeste. Xgecu T56 nu stie nimic , nici nu detecteaza cipu Placa inca functioneaza perfect . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florinel TV Posted February 4 Share Posted February 4 (edited) Tu nu vezi in poza ca am scris cu succes aceasta placa, dar era eMMC bun fara blokuri defecte Edited February 4 by Florinel TV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florinel TV Posted February 4 Share Posted February 4 Daca da eroare CRC Error atunci eMMC are blocuri defecte, cu ultima versiune nul mai scrie exact cum nici JTAG nul mai scrie, dar cu RT809H cu aceasta versiune RT809H 20220919 cu bifare Skip CRC , li scrie cu succes si tv merge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florinel TV Posted February 4 Share Posted February 4 De citit il citeste perfect cu ultima versiune bifat cu Skip CRC, aici am pus poze de la alta placa main cu blokuri defecte in eMMC, uite cate errori are acest eMMC si inca merge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudi1982 Posted February 4 Share Posted February 4 Ok , o sa incerc si cu versiunea 20220919 , multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florinel TV Posted February 4 Share Posted February 4 http://doc.ifix.net.cn/@rt809/ENGLISH.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts