Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Magnetofon Rostov 105 zgomotos


Recommended Posts

Salutare tuturor!

Adresez rugamintea userilor experimentati in domeniul magnetofoanelor sa ma indrume cumva , ca sa stiu la ce sa ma astept. Am gasit la cineva un mag Rostov 105 pe care l-ar vinde, insa am mers si am probat si am constatat ca in interior se face un zgomot, asemeni unui traf. de retea, zgomot ce se transmite si carcasei magului, destul de deranjant. Cu toate acestea, ruleaza benzile si le deruleaza, amplificarea este buna, amplifica si de pe surse externe de semnal. Credeti ca ar merita procurat? Ar putea fi si zgomotul motorului cabestan care porneste odata cu cuplarea alimentarii? Nu am mai umblat de peste 20 de ani cu maguri si cu rostov niciodata. Va multumesc.

Link to comment
  • Replies 16
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vibratia este destul de bunicica, se simte cu mina pe capacul superior. Ca ete complicat... da, am vazut schema pe net, si o confirma si kilogramale...Daca ar fi nevoie de traf...spuneti ca aveti unul, si imi puteti spune si un pret, asa orientativ, daca iau aparatul. Multumesc.

Link to comment

Traful seamana leit cu cel de la televizoarele rusesti Diamant220...Daca schimb acel condensator....mai reduc din vibratia trafului...Ar trebui intai sa-l cumpar si atunci ma pot juca . Daca as sti ca e doar de la vibratia mecanica a trafului, m-as baga sa-l iau. Multumesc mult, Stima!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines