Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

decodare n80

snipson

Recommended Posts

Se poate decoda acest telefon fara nici o problema? Am fost la mine in oras la ceva serviceuri si de astea de teluri si mi s-a spus ca ma costa 100 euro minim si nu garanteaza pt el. Ce pot sa fac ? Pot vb si acuma de pe el dar numa cu roaming, E pe vodafone Portugalia, eu vreau pt Romania, ca nu mai plec dincolo. Imi pare rau acuma ca nu mi l-am rezolvat acolo ca ma costa 50 euro numa si mi-l faceau fara probleme. De ce e asa dificil de decodat ?

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Daca e codat pe Vodafone Portugalia, pretul pentru obtinerea codului de unlock e mai mic decit 100 euro si dureaza maxim 2-3 zile :yawinkle:

Iar asta NU presupune o interventie hardware in telefon, e cea mai sigura/simpla metoda, tu singur iti introduci codul primit.Atit timp cit nu i-ai blocat counter-ul cu introduceri gresite de cod. :violent2:

P.S. Cniky, Mihai, ma bucur sa va reintilnesc si aici :smt008

Imi pare rau acuma ca nu mi l-am rezolvat acolo ca ma costa 50 euro numa si mi-l faceau fara probleme. De ce e asa dificil de decodat ?

Sperai ca telefoanele sunt mai ieftine in Portugalia dar decodarea mai ieftina in Romania?

Nu. Trebuia sa plec iarasi acolo si am zis ca pt 2 luni cat stau aci nul decodez inca numai cand vin definitv acasa. Treaba s-a schimbat si nu am mai plecat, deci trebuie sa-l decodez aici. I-am adus unul si la varamia si la ala ma costat 50 euro decodarea acolo.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines