Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Beurer aparat medical


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Sincer sa fiu chiar asteptam parerea dvs Domnule  @validae  !Multumesc mult am retinut o sa l anunt pe amicul meu de sansa pe care o are  ! o sa caut la bazar daca nu gasesc poate ma ajuta careva !    am dat cautare :pasta conductoare si nu a gasit nimic ! Apropo daca are un coleg de vinzare sa mi spuna :astept ! Multumesc pt ajutor !

Editat de mradu2005
Link spre comentariu

Am verificat acum şi cei care aveau aşa ceva la vânzare nu au mai postat nimic de ceva timp.Rămâne să vedeţi ce oferte de pe net sunt mai convenabile.

Ca idee, pentru repararea acelei benzi flexibile nu ar trebui o cantitate prea mare.Eu am ,,cârpit,, mai demult un afişaj cu trasee flex întrerupte lipind cu scoci fire de cupru cositorit din cabluri liţate peste traseele întrerupte.Astfel am recuperat şi tastaturi de PC cu trasee întrerupte...

Link spre comentariu

Weekend-ul acesta am fost pus intr-o situatie asemanatoare. Cum nu am vopsea pe baza de argint a trebuit sa improvizez un adeziv conductiv. Am folosit lipici "pentru difuzoare" (cred ca este tip PVA) la care am adaugat pilitura de cositor. A mers foarte bine si nu m-a costat nimic in afara de cele 5 minute de timp pentru preparare. Am incercat si varianta de lipici "B-7000" + pilitura de mina de creion dar rezultatele au fost inacceptabile. Cred ca de vina a fost lipiciul, mina de creion in sine avand o rezistenta mica.

 

Sper sa fie de folos cuiva acesta informatie.

 

PS: poate ne recomanda cineva un "lipici" mai potrivit pentru acest amestec. Am citit acum pe net despre un amestec intre vopsea acrilica + pubere de carbune cu rezultate excelente.

 

Link spre comentariu
La 18.10.2021 la 15:40, sesebe a spus:

Cu pasta http://www.arcticsilver.com/as5.htm ati incercat. Ar trebui sa fie destul de conductiva..... trebie doar un adeziv de fixare.

Aceea e pastă de transfer termic, nu are nicio legătură cu conductivitatea electrică.Vopselurile conductive sunt foarte scumpe, de aceea l-am pus în gardă că s-ar putea să coste vopseaua mai mult decât aparatul reparat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări