Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Beurer aparat medical


Recommended Posts

  • Replies 16
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sincer sa fiu chiar asteptam parerea dvs Domnule  @validae  !Multumesc mult am retinut o sa l anunt pe amicul meu de sansa pe care o are  ! o sa caut la bazar daca nu gasesc poate ma ajuta careva !    am dat cautare :pasta conductoare si nu a gasit nimic ! Apropo daca are un coleg de vinzare sa mi spuna :astept ! Multumesc pt ajutor !

Edited by mradu2005
Link to comment

Am verificat acum şi cei care aveau aşa ceva la vânzare nu au mai postat nimic de ceva timp.Rămâne să vedeţi ce oferte de pe net sunt mai convenabile.

Ca idee, pentru repararea acelei benzi flexibile nu ar trebui o cantitate prea mare.Eu am ,,cârpit,, mai demult un afişaj cu trasee flex întrerupte lipind cu scoci fire de cupru cositorit din cabluri liţate peste traseele întrerupte.Astfel am recuperat şi tastaturi de PC cu trasee întrerupte...

Link to comment

Weekend-ul acesta am fost pus intr-o situatie asemanatoare. Cum nu am vopsea pe baza de argint a trebuit sa improvizez un adeziv conductiv. Am folosit lipici "pentru difuzoare" (cred ca este tip PVA) la care am adaugat pilitura de cositor. A mers foarte bine si nu m-a costat nimic in afara de cele 5 minute de timp pentru preparare. Am incercat si varianta de lipici "B-7000" + pilitura de mina de creion dar rezultatele au fost inacceptabile. Cred ca de vina a fost lipiciul, mina de creion in sine avand o rezistenta mica.

 

Sper sa fie de folos cuiva acesta informatie.

 

PS: poate ne recomanda cineva un "lipici" mai potrivit pentru acest amestec. Am citit acum pe net despre un amestec intre vopsea acrilica + pubere de carbune cu rezultate excelente.

 

Link to comment
La 18.10.2021 la 15:40, sesebe a spus:

Cu pasta http://www.arcticsilver.com/as5.htm ati incercat. Ar trebui sa fie destul de conductiva..... trebie doar un adeziv de fixare.

Aceea e pastă de transfer termic, nu are nicio legătură cu conductivitatea electrică.Vopselurile conductive sunt foarte scumpe, de aceea l-am pus în gardă că s-ar putea să coste vopseaua mai mult decât aparatul reparat.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines