Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reprezentanta VISATON


Guest francisc

Recommended Posts

Guest francisc

In sfarsit a aparut si in Romania un distribuitor VISATON :d :d :d

Dupa cum probabil stiati firma Vitacom din Cluj doar facea serviciul de a comanda pentru doritori. (de aici si neajunsurile cu cantitati minime sau comenzi in valoare minima) :evil:

Acum a aparut in sfarsit si un distribuitor "pe bune" (care se gaseste pe pagina de distribuitori de la http://www.visaton.com).

Adresa si email la http://www.visaton.ro

Link to comment
  • Replies 18
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest francisc

Editat de VASILE

 

Dupa cum reiese din raspuns a fost si un atasament (excel) cu preturi, care trebuie sa recunosc sunt cam cu 30% mai jos ca la Vitacom.

Link to comment
Guest francisc

Stiu ca nimanui nu ii place concurenta :wink: , dar comentariile acide ar trebui amanate pana cand sunt dovezi palpabile.Pana una alta "URAAAA, vin si marci serioase pe la noi :d :d :d "

Link to comment
Guest Vasile

Eu nu am facut nici un comentariu acid :twisted: si nu vad nici o concurenta pentru mine pentru ca eu nu vand difuzoare Visaton. Dimpotriva chiar imi face placere ca am de unde lua aceasta marca, eu am primit lista aia in Excel mai repede decat oricine, inainte sa fie trecut ca distribuitor.

 

Chiar nu stiam ca Doru aduce Visaton dar din intamplare il cunosc pentru ca este DIRECTORUL revistei Hifi&Multimedia.

Link to comment
Guest francisc

Eu nu am facut nici un comentariu acid

Scuze :oops: , emoticonurile folosite de tine m-au indus in eroare.

 

adrian_pintea:

Reprezentanta este in Bucuresti, dar Vitacom poate aduce in continuare difuzoare Visaton.

Editat de VASILE

Link to comment
Guest Vasile

Multa lume care sta de vorba cu mine nu prea stie cand glumesc sau spun serios si de multe ori sunt nevoit sa precizez cand vorbesc serios sau cand glumesc.Eu vorbesc serois razand sau glumesc"serios", sunt cam ticnit si... lumea de multe ori intelege invers :P :lol: :P

Link to comment
  • 5 weeks later...
  • 1 month later...
Guest dorupetrescu

Daca va uitati pe site-ul Visaton, preturile sunt cu tot cu TVA.

Visaton Romania se ghideaza pe aceleasi preturi end-user ca in Germania. Asta inseamna mai ieftin cu diferenta de 4% dintre TVA-ul lor de 15% si al nostru de 19%. Mai mult, taxele vamale la noi sunt de 20% deci difuzoarele sunt la vanzare cu bucata (pentru cel ce le vinde) mai jos decat in Germania cu 25%. Cei de la Visaton au inteles lucrul asta si de aceea mi-au dat preturi de aprovizionare de asa natura sa mai ramana si de-o bere. Asta este motivul real pentru care pana acum Vitacom-ului nu-i convenea sa aduca Visaton. Nu era o afacere pentru el, cateodata chiar nu castiga de loc.

In alta ordine de idei, nu-i politicos sa postezi pe Forum corespondenta cu o persoana publica sau privata, oricare ar fi ea. Exista legi in acest sens valabile si in Romania. Rog persoana susnumita sa-si ceara scuze, eventual moderatorul forumului sa ia masuri.

 

P.S. De circa doua zile am semnat distributia si cu SEAS Norvegia. http://www.seas.no Sunt super scule dar si pretul pe masura.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines