gogoo Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Salut.Vreau si eu sa fac niste scheme simple cu leduri (licurici etc...) in care imi trebuie si rezistori.Intrebarea e cum ma duc sa cer la magazin un rezistor,si cum sa masor rezistorii cu aparatul de masura cand pe un rezistor sun 4 culori si pe altu doar 3 Si va rog ceva.Pana invat cum sta treaba cu piesele spuneti-mi si mie ce piese imi trebuiesc in schemele acestea (mai putin schemele in care se foloseste curent mai mare de 30 V )Va rog mult.Multumesc Schemele aici! Link to comment
yo9hrb Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Hotaraste-te. Rezistori sau tranzistori? E o diferenta fundamentala. Aia cu cilori sunt rezistori. Era pe undeva prin forum si codul culorilor. Link to comment
gogoo Posted October 28, 2007 Author Share Posted October 28, 2007 Era vb de rezistori .Scz. Link to comment
rimache Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 In partea de sus a paginii ai un "search" cu care gasesti mult mai repede raspuns la multe intrebari. Daca l-ai fi folosit ai fi gasit topicul despre codul culorilor: http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=16462 :yawinkle: Link to comment
Recommended Posts