Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
yo8tot

Probleme cu posta romana

Recommended Posts

Astazi am descoperit dupa tracking number ca un colet pe care il asteptam din Ucraina a ajus de marti la oficiul postal. Problema este ca apare ca "predat la destinatar" !!! Adica a fost ridicat de altcineva? E ciudat ca apare ca predat la destinatar dupa o ora dupa ce a ajuns la oficiul respectiv...

Link to comment

Acelaşi lucru mi s-a întâmplat şi mie acum, am primit mesaj de la vânzător să dau notă tranzacţiei, fiindcă pachetul apare ca ,,livrat la domiciliu,,...

O să întreb mâine la poştaş care e treaba....că eu am fost plecat de acasă câteva zile şi nimeni nu mi-a ridicat coletul.

Link to comment

Am avut si eu colet ( relativ mic-10 buc socluri GU50 originale NOS  ) comandat din Ucraina prin ebay  , asteptam sa gasesc hartie de instiintare sa ma duc dupa colet , am fost surprins ca are alt regim , ( ma asteptam sa merg la alta posta ca de obicei , unde vin cele din China etc ,sa platesc ceva vama ,complicatii ,birocratie etc ) postasita m-a sunat ca-mi aduce coletul acasa  ( acum 2 ani )  .

Presupun ca de la oficiu postasul l-a ridicat dar inca nu l-a inmanat....cam acolo ar trebui cautat .Sper sa se termine bine.

Link to comment

E un colet de vreo 7kg. Nu e la postas. E foarte ciudat ca nu am primit nici SMS-ul cu notificarea ca a ajuns. In ultima vreme obisnuiau sa trimita un mesaj. Abia astept maine sa vad ce s-a intamplat. Sper ca nu i-a placut cutia la un angajat al postei

Link to comment

@yo8totam pățit de câteva ori chestia cu predat la destinatar.

Am pățit și multe altele cu PR dar deja sunt obișnuit .

Dacă nu ai răbdare să citești toate poveștile de acolo îți spun doar că în realitate coletul nu fusese predate altei persoane, chiar dacă statusul apărea predat la destinatar, și până la urmă a ajuns la mine.

 

Va spun o altă întâmplare cu un colet, întâmplare demnă de dosarele X.

Am fost la oficiul din cartier pentru a ridica două colete mici. Am ridicat coletele și după câteva ore am zis să le desfac pentru a vedea că totul e in regulă și a confirma primirea. La primul coletul totul a fost conform comenzii, la al doilea produsul era exact modelul comandat însă culoarea carcasei era alta (turcoaz). Îmi zic că asta-i situația și nu am ce face, totuși vreau să îi fac o reclamație chinezului pentru că eu am pus produsul cu carcasa neagră. Când fac poza cu produsul lângă plicul cu datele personale observ că pe plic la destinatar nu este numele si nici adresa mea. In ziua următoare am înapoiat coletul la oficiu și am luat coletul meu, de data acesta totul a fost ok.

 

Nu e ciudat că am luat un colet greșit însă fix cu același produs? Dacă nu era alta culoare nici nu îmi dădeam seama de încurcătură. Parțial a fost și vina mea pentru că nu am verificat datele de pe colet când încă eram la ghișeu.

Link to comment

Acum 43 minute, Stefan a spus:

Când fac poza cu produsul lângă plicul cu datele personale observ că pe plic la destinatar nu este numele si nici adresa mea. In ziua următoare am înapoiat coletul la oficiu și am luat coletul meu, de data acesta totul a fost ok.

 

  Asta am patit si eu, nu mai stiu ce comandasem si cand desfac coletul era un cablu usb, eram gata sa-l cert pe chinez ca mi-a trimis un cablu ieftin in loc de produs si atunci am observat ca de fapt e coletul altei persoane. Am lipit frumos inapoi coletul si a doua zi cand ma duc la posta sa le zic ca mi-au dat coletul gresit a inceput cucoana de la ghiseu mai sa urle la mine ca de ce nu ma uit pe eticheta inainte sa desfac ca acum cum ii mai da coletul proprietarului ca poate am furat continutul.... 

Edited by Bandi Szasz
Link to comment
Acum 3 minute, Bandi Szasz a spus:

Am lipit frumos inapoi coletul si a doua zi cand ma duc la posta sa le zic ca mi-au dat coletul gresit a inceput cucoana de la ghiseu mai sa urle la mine ca de ce nu ma uit pe eticheta inainte sa desfac ca acum cum ii mai da coletul proprietarului ca poate am furat continutul.... 

Genial! Deci tot ea cu gura mare.

In cazul meu doamna de la ghișeu chiar și-a cerut scuze. Eu i-am explicat că dacă sunt probleme cu celălalt destinatar mă poate suna și discut eu cu el, nu a fost cazul.

Link to comment

  Eu am primit niste colete din cele cu eticheta noua aplicata in HU, la care adresa era asa de mica si de prost tiparita incit inteleg de ce se putea intimpla sa nu o primesc. Am intrebat-o pe doamna de la ghiseu, care a deschis sertarul si mi-a aratat o lupa maricica spunind ca toate colegele au asemenea instrumente pentru a se putea descurca! Se bazeaza pe fragmente de adrese si pe faptul ca postasii isi cunosc in mare parte locatarii din parohie!

Link to comment

Eu încă nu am avut experiente neplăcute cu posta. Ultima chiar a fost una extrem de plăcută. La ora 13 a fost depus un colet în Alba-Iulia și a doua zi, la ora 14 a fost livrat la adresa, cu un cost de 18 lei, preț ce include taxa ramburs și taxa de transport. La curier costa 25 lei taxa transport și 20 lei taxa ramburs. Abia aștept sa dea faliment fan curier, care a ajuns sa se comporte de parca ți-ar face o favoare ca livrează pe banii tai. 

Link to comment
Acum 3 ore, doru3160 a spus:

 Abia aștept sa dea faliment fan curier, care a ajuns sa se comporte de parca ți-ar face o favoare ca livrează pe banii tai. 

 

asta astept si eu. La mine ,dupa ce am comandat un triciclu electric cu livrare la domiciliu, m-au sunat dupa doua zile cum ca nu au momentan mijloc de transport sa-l livreze . Dupa alte doua zile ma suna de la firma de la care l-am cumparat daca am renuntat la el . Nemernicii l-au expediat inapoi , acolo au avut mijloc de transport 

.

 

Link to comment

Iarasi am probleme cu posta ... trebuie sa primesc un colet extern care apare ca a ajuns in Bucuresti pe 18 octombrie. De atunci se pare ca s-a intepenit acolo. Am facut doua reclamatii si nu s-a intamplat nimic. Nu am mai vazut pana acum intarzieri asa de mari!

Link to comment

Dacă ați comandat din străinătate un cadou pentru sărbători mai aveți mult de așteptat. Coletele sunt blocate la Poștă

Oamenii se plâng că așteaptă uneori chiar și câteva săptămâni să pună mâna fizic pe pachet deși acesta este deja în depozitele de la Poșta Română.  

 

Articolul complect pe Digi24. Nu am reusit sa copiez linkul cu tel. 

 

Link to comment
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines