Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

dump 11ak19b-1


Recommended Posts

salutare! tvc este TELETECH CTV6111 TXTmanifestare: rastru puricos , redus la factor de aspect 16:9. nu receptioneaza nici un program si nu schimba in 4:3 (in meniu arata ca s-a schimbat si chiar memorat parametrul factorului de aspect)cauza: 90% traznitcomponente: SDA5255-A047 + 24C08 , tub 20" de 90 grremediere: am scris alte dumpuri de pe net si chipurile am putut modifica si memora valoarea 4:3 insa nu receptioneaza nimic . dupa mai multe rescrieri ( insa nu am gasit nici unul ptr. SDA5255-A047) am incercat sa intru in service mode dar fara succes. intrarea se face cu MENU-4-7-2-5 ,nu? precizez ca am o telecomanda programabila la dispozitie, dar oricum trebuia sa intre. concluzie: ma poate ajuta cineva cu un dump verificat ptr.acest procesor ? apoi voi vedea mai departe daca selectorul e intact....caci DUMNEZEU nu doarme, se mai uita si la televizor, nu?

Link to comment
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

multumesc! e un pas spre rezolvarea defectului. acum receptioneaza ( deci selector OK) insa imaginea putin marita orizontal si necentrata pe vertical. am canale tv carora nu le pot schimba norma de sunet si tot nu pot intra in serv.m. ptr. a corecta ce v-am spus anterior. astept si alte dumpuri poate voi reusi.

Link to comment

am in continuare probleme cu norma de sunet. am intra in serv. mod la OP9 si am activat si BG si DK insa degeaba. mai trebuie sa mai modific in alta optiune ? are cineva vreo idee? m-am inspirat din DEPANATORUL 29 insa nu sunt lamurit daca am interpretat bine semnificatia "X"-urilor.astept parerile voastre. multumesc!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines