Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
BRANCA

Dictatura viitorului

Recommended Posts

 Vă pun un video despre China.Aceasta a importat din Vest atât tehnologie cât şi elemente de AI,adică inteligenţă artificială,pe care le-a dus la un nivel superior.

 Elemente de AI sunt aplicate şi în momentul de faţă în Occident.Evident încă nu la nivelul centralizat,totalitar,al chinezilor...Când îi vor ajunge pe aceştia e numai o problemă de timp şi mai ales de situaţie.

 Deja se vorbeşte că odată cu criza mondială generată de schimbările climatice şi de epuizarea resurselor agricole şi alimentare naturale,a resurselor minerale,se va trece la controlul populaţiei prin AI.

 Videoul prezentat tratează aproape exclusiv controlul cu AI al populaţiei dpdv politic.Dar la fel de bine se poate controla şi consumismul unei societăţi...

 Sunt unele estimări că până prin 2040-2050 carnea din proteină artificială va reprezenta 40% din total...De ce?Animalele din ferme poluează!

 E numai un exemplu.Dar pe net sunt multe altele,unele părând pur şi simplu de domeniul SF.

 

Link to comment

S-a ajuns să se numească Inteligentă Artificială orice băşină de soft care acumulează multe date si le corelează rapid intre ele.
Adevarul este ca sună frumos "Inteligentă Artificială" si face ca cei mai putini instruiti să puna botul la povesti de pe youtube.
Si să se mai si teamă de IA.
Omul nu a ajuns incă să poata crea Inteligentă Artificială !
Restul este can-can producător de bani. Multi bani.

Link to comment

Acum 12 ore, ratza a spus:

Nu vă agitați. Trebuia să-i ia altcineva locul lui RST, veața e pustiu fără conspirațiile care li se arată numai cîtorva aleși.

Fiti vigilenti si recunoasteti semnele! Ca altfel va fi prea târziu si o sa urlati în pustiu.

No, ca am facut si versuri.

Link to comment
Acum 42 minute, RealAlex a spus:

Si inteligenta asta artificiala are un mare dezavantaj: daca o scoti din priza te-ai **** pe ea.

 

S-ar putea sa n-o mai poți scoate din priza. Deja au baterii nedetasabile, și laptopurile și telefoanele mobile. Cum le scoți pe astea din priza? 

Link to comment

 Nu ştiu de ce când prezint pericolele AI sare lumea în aer!Parcă ar fi vorba de un film SF...

 Să înţeleg dupe "super specialiştii elforum" că şi Stephen Hawking şi Elon Musk şi o mulţime de alţii ar fi toţi RST-işti?!!

 Anul trecut un pic de pandemie şi s-a strâns şurubul în doi timpi şi trei mişcări...Când vine criza mondială credeţi că vor mai sta pe gânduri?

 AI-ul e printre noi,lucrează şi se dezvoltă cu viteza cincea...Cea mai parşivă dictatură va fi cea digitală.

Link to comment

E doar frica de necunoscut. Ca tot ce stie lumea despre AI e din filme. Si ce lipseste e completat cu propria imaginatie. Musk si altii fac tot felul de declaratii ca sa apara in centrul atentiei. Daca ai avea cat de putin tangenta cu domeniu si cu ce inseamna in realitate AI la ora actuala te-ar umfla rasul cand ai vedea previziuni de astea.

Edited by yo8tot
Link to comment
1 oră în urmă, BRANCA a spus:

Nu ştiu de ce când prezint pericolele AI sare lumea în aer!

Iti spun eu de ce! Pentru ca le prezinti cum prezentau unii pericolele legate de "drumul de fier" in urma cu aproape 200 de ani. Ziceau ai ca la 40 km/h pasagerii vor muri sufocati ...

Edited by d2134
Link to comment

Elon Musk nu e tocmai de luat in seama la ce se intampla azi maine.

tot timpul spune maine e gata, apoi peste 5 ani, inca nimic.

 

In rest tot ce e in China e rezultat al firmelor americane, ce nu pot aplica pe taram americanesc, aplica pe taram chinezesc, la cererea partidului...

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines