Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti de amplif.meu?


marius2006

Recommended Posts

Salutare! Mi-am facut si eu un amp. de 2X100 cu kitul de la http://www.elprod.ro si merge superb. Vreau sa stiu daca am plasat bine componentele.Alt traf n-am avut asa ca am bagat bomba care se vede in poza.Uitatziva si voi prin poza si-mi zicetzi cateva pareri. Pe iesiri am folosit sigurante.Am folosit acel suport de priza ca in caz sa se arda transformatorul pt. ventilatoare sa-l skimb repede.Pt. filtraj 4X6800uF, si 2 rez de nush cati W dar pe 1K ca sa scada tensiunea repede din condensatori.Trafu imi da 2X31V la nush cati amperi... are sarma de 2. si cu condensatorii ajung la 2X42V.Cam la limita nu? dar merge :) . Am folosit cabluri de calitate pt. alimentari iar cablu de semnal de la niste casti iar potentiometre de 100k inclusiv 2 ventilatoare unu de procesor si unu de nush de la ce... (ventilator de WC :)) , glumeam. )Ambele merg la 12V.Dupa cum se vede am folosit o carcasa de computer AT. Cam atat.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 18
  • Created
  • Last Reply

ia gata cu caterinca paici :)) mai bine puneam priza de 380v si vedeam ce mai ziceatzi. pan la urma merge bine. ( AV1000 daca nu stiai exista amplificator cu priza incorporata nu una ci mai multe pentru alimentarea altor sisteme audio din statia de amplificare cum ar fi sistemele mai vechi care erau pe bucati : amp+radio , cd-player, casette player, pikup, si ceo mai fi , io am vazut cu okii mei sistem Philips cu asa ceva). Asa ca no comment! :supz:

Link to comment
Share on other sites

nu am brum nici la pornire nici la oprire si nici in timpul mersului. Deci pot zice ca merge bine. Doar ca e cam mare trafu ala ,, ma gandeam sa pun o sursa de calc. ATX modificata (dar nush cum so modific sa-mi dea +/-30V sau +/-35V si as pune in alta carcasa ca asta e cam mare. :smt005Care stiti sa-mi zicetzi dar o modificare buna fara fum si foc si prajala ca daca nu ajunge la :toimonster: cu tot cu amp... ma refer la sursa :weedman: Merci!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

oameni buni... deci..mor de ras ce amplificator am putut sa asamblez(si ce replay de la av1000 si alex mm :)))) :ras: eram si eu mai incepator, asta a fost acum vreo 2 ani. Am dezmembrat carcasa aia, dar totusi a ramas lipita cu super glue priza si incarcatorul de telefon din interiorul acesteia :ciuda: Inca mai am traful dar as vrea sa-l bag in lac sa nu mai scoata bzz-ul care il avea la pornire din cauza tolelor. ( o sa-l folosesc la un KIT mai puternic) :freaza: Pacat ca am vandut modulele de la elprod care erau pe mosfet... Se auzeau prea adevarat... Asta e, mai invatam cu timpul dar mai si stricam :rade: Va urez succes la toti de pe forum si grija mare cu .... tensiunea (ca sa nu zic curentul).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Multumesc oameni buni pentru urari :) Imi amintesc de acum 6 ani de amplificatorul asta, a fost o nebunie cu tot cu cu priza aia shuko interna :ras: ... Acum din carcasa aia n-as mai face amplificator... as face un gratar :ras: Asta da amintire :rade: dar totusi de ce nu mai sunt pozele aici ? :cry:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines