Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Zâna Măseluță

Am resetat toate parolele pentru toti userii

Recommended Posts

  • Administratori

Nu incercati sa va logati cu vechea parola ca nu merge iar dupa cateva incercari nereusite forumul o sa va blocheze pentru 1 ora

 

Ca sa va puteti loga din nou trebuie sa obtineti o noua parola din pagina de conectare utilizand unealta de parola uitata. Daca nu mai stiti adresa de email cu care sunteti inregistrati... ghinion(trimiteti email in care precizati userul si eu va spun adresa de email).

 

parolauitata.JPG

 

Motivul resetarii:

1 sa modificat metoda de autentificare, nu se mai face cu numele de utilizator si parola  ci cu adresa de email si parola, metoda mult mai sigura.

2 parolele mai vechi de 8-9 ani erau encriptate altfel

3 pentru o mai buna securitate

4 E bine de schimbat parolele din cand in cand... spor 

 

pentru urgente folositi [email protected] dar doar pentru urgente sau chestii serioase altfel ajungeti in spam.. 

am sa raspund in functie de cum am timp, cel mai probabil dupa ce ma intorc de la munca

 

Daca nu puteti obtine parola prin procedeul standard imi trimiteti un email pe adresa de email de mai sus, obligatoriu emailul sa fie trimis de pe adresa de email care o aveti pe forum inregistrata si eu va trimit o parola oarecare pe care puteti sa o schimbati ulterior. Trebuie sa precizati si numele userului. 

Link to comment

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines