Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

sony CDX-MP40 .. final ars


Guest gabau86

Recommended Posts

Guest gabau86

Incep prim a-mi cere scuze ptr k nu am rasfoit deloc site-ul dar am o problema majora si vas ruga dak puteti sa imi dati cate sfaturi.

Am in masina un mp3 player sony CDX-MP40 si am atins din greseala cele 2 fire de la unu din dif, si acum nu mai merge acea iesire, inclin sa cred k sa dus o iesire, intrebarile mele sunt:

- cat ma costa un nou final cu tot cu montare

- pot sa leg acel dif care nu merge in serie cu cel care merge, mentionez k un dif are maxim 20w pe medii, are diametru de 13cm, iar cd-ul are 4x50w; dak pot aface asa se va simti o diferenta mare?

 

Va multumesc anticipat

 

Un titlu mai sugestiv ;)

edit by Ionut

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Dupa cum zice si Mircea, desfa playerul, si vezi ce scrie pe final .... probabil e ceva din seria TDA ..... Mergi la magazin si cumperi un final nou ... max 30 .. 35 de lei, iti trebuie un pistol de lipit si o pompa de fludor care sa te ajute la dezlipirea integratului actual ... umpic de indemanare si ai rezolvat singur in 10 minute.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines