Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recommended Posts

multumesc mult,  de fapt tensiunea de lucru ma interesa cel mai mult, nu am gasit ce este f ,placa am primito asa cum  ,altfel masuram ceva tensiuni ,inca odata multumesc.

Link to post
Share on other sites

@Cosmin Marian...ţi-am mai scris şi în alt topic, nu mai interveni când nu ştii răspunsul.Nu se dau premii la numărul de postări, că nu suntem YouTube.

,,Eu aş folosi 470MF,, nu e  nici pe departe răspunsul corect.În primul rând că ai pus notaţia pentru ,,MiliFarad,, ce ar corespunde la 470000 uF (microFarazi).

Uneori nu poţi să pui mai mare ca valoare că-i mai bun, ca ţăranii la tabloul electric, când li se arde siguranţa des pun un mănunchi de sîrme să nu se mai ardă nici când firele se topesc prin pereţi...

Dacă acel condensator e de 100uF/ 6,3V de exemplu, are un ESR extrem de mic, nu poţi să pui un condensator de 25V fiindcă acela are ESR-ul foarte mare comparativ cu cel de tensiune redusă.Cu cât tensiunea de lucru e mai mare, ESR-ul creşte...şi uneori contează foarte mult.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines