Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
poplex22

led Graetz 55'' barete led-uri ?

Recommended Posts

- la acest tv este backlightul led-uri defect, daca din experienta stie cineva din ce este format : - are barete led-uri edge ?,

sau obisnuite si cite barete cu cite leduri ?, tensiunea masurata care pleaca la barete este 187vcc

Link to post
Share on other sites

ma asteptam la o astfel de reactie, tv-ul nu-i la mine e la client care mi-a comunicat pe whatapps modelul de tv si m-a rugat sa-i fac o estimare cam cit l-ar costa remedierea problmei de backlight !, din acest motiv nu am alte date de comunicat catre dvs.

Link to post
Share on other sites

De ce nu vreți sa înțelegeți după model led nu se poate stabili ce barete sunt ,daca nu a trecut prin mana unui depanator si a notat sau nu a  făcut o baza de date  nu primești informați .

Cate led-uri din modelul tău a trecut prin mana unor  meseriași sa poată sa-ti dea informațiile solicitate ,de aceea trebuie trecut clar si precis ce model de ecran are .

Mă gândesc ce făceați pe timpuri când nu aveam internet si doreați  sa practicați aceasta meserie si baza de date era  greu de găsit .

Răspundeți  corect la întrebări si e posibil sa primiți ajutor ,altfel nu rezolvați nimic .

Link to post
Share on other sites

Cand deschideti un subiect aici si doriti sfat in legatura cu o reparatie sau un defect trebuie obligatoriu sa precizati:

 

Tipul aparatului: 

Modelul aparatului:

Defectul cum se manifesta:

Alte specificatii utile:

 

Daca nu precizati aceste lucruri intrebarea ta nu va fi aprobata

 

Dupa solutionarea problemei este obligatoriu sa scrieti cum ati rezolvat. In caz contrar alte subiecte ale tale nu vor mai fi aprobate pe acest forum.

Link to post
Share on other sites

- din pacate pe carcasa nu este nici o eticheta cu tipul de pannel, este o eticheta pe mainboard cu: T1612-93K/SKD si LSC550FN18-W, cautind pe google am gasit linkul urmator cu tipuri de barete ( 10buc dispuse vertical) : https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjPoY6q9ObwAhUjmYsKHXRWBMUQFjAAegQIAxAD&url=https%3A%2F%2Fwww.ebay.co.uk%2Fitm%2FBolva-55CBL-01-LED-Strip-Set-12-LGL55126-3528ESSW-1010-Panel-LSC550FN18-%2F253990520811&usg=AOvVaw2x2norpkYd3MrqBA-VjVzC

vad ca nu am putut posta link-ul de pe google !

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjPoY6q9ObwAhUjmYsKHXRWBMUQFjAAegQIAxAD&url=https%3A%2F%2Fwww.ebay.co.uk%2Fitm%2FBolva-55CBL-01-LED-Strip-Set-12-LGL55126-3528ESSW-1010-Panel-LSC550FN18-%2F253990520811&usg=AOvVaw2x2norpkYd3MrqBA-VjVzC

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines