Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pioneer A-450R


Guest geokser

Recommended Posts

Guest geokser

Buna, de curand am cumparat un amplificator Pioneer A-450R amplificator a venit cu o problema la potentiometrul de volum ,mai demult amplificatorul a picat pe potentiometrul de volum a fost schimbat cu un potentiometru stereo si a disparut butonul de balans si a fost adaugat cred eu un switch pe care daca il pun pe on merge corectorul de ton de la amplificator dar scade piuutere sa zic ...cam la 1/3 iar daca il las off nu merge corectorul de ton iar eu ma pot folosi de toata puterea amplifictorului.Problema principala e ca nu am i nalte asta ma deranjeaza cel mai mult ca nu am inalte daca switch este off si din winamp nu reusesc sa scot in alte oricat urc...inaltele din egalizator.Orice sugestie privind acest amplificator este binevenita,dar cea mai buna ar fi o schema.

Mai jos poze cu capota deschisa

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

  • 3 years later...

oare care a fost rezolvarea pana la urma?... imi va ajunge si mie unul pe maini saptamana viitoare, cu exact aceiasi problema, oare va merge numai cu potentiometru de volum iar cel de balans sa nu-l mai pun, pentru ca oricum nu cred ca am sa gasesc eu potentiometru triplu.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines