Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ingheata imaginea la calculator cind trabuie sa boot-eze


Guest tranzistor21

Recommended Posts

Guest tranzistor21

Daca ma toate ajjuta si pe mine cu urmatoarea problema.Ma duc la un prieten sa instalez window-sul ca nu ii mai merge (asa imi zicea el ) iar la el constat ca de fiiecare dada dupa ce verifica memoria ram ,detecteaza hdd..... ,apoi in urmatoarea secventa afiseaza date despre componente (procesor ,hdd ,dvd ...) inaginea ingheata pe monitor iar inclusiv alt+ctrl+del nu mai funcfioneaza.precizes ca am intrat in bios si la-m lasat 3 ore si nu a inghetat imaginea ,an schimbat si placa video si hdd si dvd si reset la bios si tot degeaba .Ce imi recomandati sa fac???

Link to comment
  • Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

1.Masoara sursa2.Vezi daca mai ai silicon pe procesor3. Testeaza Ram4.Booteaza cu un knoopix si vezi ce spune5.Curatza-l de praf, sterge pini de la ram si video cu o radiera....Ce procesor ai ? Intel sau AMD? e posibil sa se infierbante si daca e intel, are un sistem de protectie k sa nu se arda si sa se opreasca la o anumita temperatura, in bios daca stai procesorul nu pre lucreaza deci e posibil sa nu se infierbanteSpor la lucru !!! BAFTA !!!

Link to comment
Guest tranzistor21

mersi pentru sugestii , dar banuiesc memoria fiidca in bios sta bara sa inghete imaginea iar iar la secventa de boot-are nici nu ajunge fiindca imaginea ingheata chiar inainte, deci nu pot boot-a deloc . Sa imi fac rost de o memorie de la un prieten .

Link to comment
Guest tranzistor21

da si am uitat sa precizez ca e un AMD , cu temperatura o ok ,de praf curatat de doua ori pe an (curatenie generala) , AMD la 1.6. si mai reamintesc ca se blocheaza inainte sa boot-eze.

Link to comment

inainte???ia reseteaza biosul... parca aduce a irq conflict...desi nu se mai jumpareste nimic pe nici un fel de placa de ani buni, deja, uneori, datele pot fi corupte in flash-romul biosului... un load default, sau un reset de bios rezolva de regula problema...

Link to comment
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines