Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
validae

Voltmetru diferenţial M9 (fabricaţie AEM Timişoara) sau similare

Recommended Posts

Caut două voltmetre diferenţiale tip M9 ca cel din poză, cu zero la mijloc, sau identice ca gabarit.Nu e obligatoriu să fie musai tipul descris ci similare şi identice ca funcţie.Cel din imagine echipează un utilaj şi e folosit ca indicator de centrare a utilajului, indicând deviaţia spre stânga sau dreapta (indicator de nul).Pot fi şi diferit gradate, se pot reetalona ulterior.Discutăm prin MP de preţ sau eventuale schimburi, pot oferi diverse componente (radiatoare masive, diode de putere de 90A, indicatoare cu Neon şi comutatoare de 16A cu două şi trei poziţii noi, etc)

mH0buGt.jpg

Link to post
Share on other sites

 Dacă ampermetrul nu are şunt intern poate fi bun.Numai să aibă sensibilitate...Se inserează o rezistenţă.Se poate recupera şi scala veche,dacă dimensiunile sunt egale.

 Ar trebui măsurată sensibilitatea ampermetrului cu o baterie sau sursă 1,5V şi un pot de cca 1M.

Link to post
Share on other sites

E un microampermetru cu şunt extern de 75mV şi e perfect, practic aplicaţia pentru care îmi trebuie e un voltmetru diferenţial care indică un semnal diferit de zero, practic un indicator de nul, folosit pe o maşină de burat, nivelat şi îndreptat linia BNRI85.Sensibilitatea nu contează, pe acel post a fost folosit şi un instrument cu rezistenţa internă de doar 20 Ohmi !!!

@flomar60Vorbim în privat despre cum pot să-l preiau, eventual prin cineva care face naveta la Segarcea, cred că găsesc pe cineva din zonă şi care lucrează la firmă.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines