Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recommended Posts

Salutare !! Nu de mult am intampinat un defect la un samsung de 14 inch cu tub crt model ck-3335t cu sasiu P69SA1. Am intampinat o problema la comutarea canalelor la fiecare post este un bruiaji de sonor la posturi si doar in modul comutare canale in modul AV functioneaza bine sonorul. tin sa mentionez ca am inlocuit condensatori din alimentare primar, secundar, final audio, cadre, jungla si nimic.  oare o fi de vina acea dunga orizontala neagra deasupra imagini in modul liber fara semnal de la cablu. In modul normal dispare  si vede imaginea bine dar dupa cum am mentionat mai sus problema e sonorul in modul canale TV, Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un sfat.

Link to post
Share on other sites

Buna dimineata ,eu as rescrie memoria cu continutul care este in ea adica as  citio  salvez continutul iar apoi o rescriu este indicat pe o memorie noua  dar prima data as verifica cu alt tv pt. a elimina probabilitatea sa fie din transmisie ,cu speranta ca postarea este utila va doresc numai bine cu respect Cosmin

Link to post
Share on other sites

Nu stiu cum poate influienta SW dar este posibil sa fie si de la el.

Totusi, daca inteleg eu bine iti intra semnal video pe audio in partea de receptie (purtatoarea MF de 5.5-6.5Mhz este modulata pe amplitudine de semnalul video). La televizoarele mai vechi era problema de reglaj pe FI cale comuna sau FI sunet si de multe ori se rezolva prin schimbarea filtrelor ceramice sau FUS-ul de la calea comuna.

Link to post
Share on other sites

Am incercat din caf reglajul dar tin sa mentionez imaginea este oglinda si doar sonorul e cu pricina defect pe canale tv. Dar sar putea sa o inlocuies. Din cate am intrebat tv a fost folosit de la tastele sale si fara telecomanda o perioada lunga de timp mar duce cu gandu la memorie avand in vedere acea linie verticala in mod fara semnal.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines