Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
cipriyan123

Păreri motocultor

Recommended Posts

Ce modele- mărci de motocultoare dețineți? Ce probleme ați avut cu aceste utilaje? Ce motoare aveți pe aceste utilaje? Ce transmisie?As vrea ceva păreri de la cei ce dețin așa ceva in vederea achiziționării unei asemenea mașinării pentru  o suprafață de 3000 metri pătrați. 

Link to post
Share on other sites

Am dizelul mic de la Ruris de care sunt foarte multumit. Inainte am avut unul pe benzina cu motor briggs & stratton de 6,5CP, dar nu se compra unul cu altul. Ambele sunt cu transmisia prin roti conice.

Pt 3000mp iti trebuie unul din ganma profesionala

Edited by daniels
Link to post
Share on other sites

Cauta sa aiba si mers inapoi. Cand ajungi la gard e esential.

Eu am un Oleomac (parca asa ii zice), zis romanesc (asamblat la Pitesti din piese importate din China). Are 2 viteze inainte si una inapoi. 7CP, benzina. N-am avut probleme cu el, il am de vreo 5 ani. Nu am suprafata mare de lucrat, in momentele de glorie a gradinaritului aveam cca 500mp. In schimb am decopertat terenul cand mi-am turnat aleea de acces auto, am maruntit pamantul excavat cand s-a turnat fundatia, ca sa-l pot intinde. Urmeaza sa ii fac o remorca. Nu-mi trebuie neaparat, dar ma plimb pe coclaurile satului.

Link to post
Share on other sites

Gata achiziția.....am luat un o-mac( asta cred că e oleomac) de 8 cp,benzina, 2viteze înainte și una înapoi cu transmisia prin pinioane in baie de ulei. Nu am apucat să îl bag in brazda din cauza vremii_ cam ploioasă,pământul moale.  Revin cu primele păreri după ce îl forjez un pic.

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines