Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
yo2cr

INDESIT VIA6400C

Recommended Posts

Imi apare eroarea C70 cand conectez plitacu inductie INDESIT VIA 640 0 C, la reteaua monofazica 220v , dupa 4 secunde dispare , si cand doresc sa  pornesc plita  de la butonul start , imi da siguranta afara, ca si cum ceva este in scurt...., am incercat de mai multe ori si tot asa face. Nu am gasit nimic despre aceasta eroare C70 , pentru plita cu inductie INDESIT VIA 640 0 C. Ma poate ajuta cineva cu o informatie ? va multumesc.

Edited by yo2cr
grseala ortografica
Link to post
Share on other sites

Din ce citesc depre ea, are cam 7kW....cum vreţi să nu sară siguranţa ? Aţi mai folosit-o până acum, sau acum e prima dată ? La puterea aia, trebuie circuit separat.Chiar dacă veţi spune că nu o să folosiţi toate ochiurile simultan...

Aveţi împământare la priza în care e conectată ? Dar siguranţă diferenţială în tablou ?

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines