Sharky Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Stiu ca nu prea are legatura cu electronica, dar macar aici sa putem rade de toti loseri care copiaza melodii.Melodia care m-a facut sa deschid acest thread este Jeanette - How It' Got To BeIn sfarsit mi-am dat seama ca e din Tchaikovsky luata linia melodica...suna prea bine Link to comment
al_ex Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 http://www.muzicabuna.ro/copiate.php Link to comment
Gheorghe Dracu Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Pai in primul rand trebuie sa razi de manelisti care copiaza cea mai mare parte a manelelor din muzica de (aceeasi) proasta calitate din spatiul fost otoman. De ex. din spatiul ex-iugoslav se copiaza la greu. Acolo se numeste turbo-folk si e popularizat pe posturile lor TV de mai bine de 20 de ani. Link to comment
v3l0 Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 De exemplu mie imi place muzik greceasca, pe care o consider de o veritabila calitate (ganditi-va cat de greu e sa produci ceva melodios cand eshti restrans la a canta in greceshte, turceshte, chineza, japoneza, araba etc), iar faptul ca manelistii au copiat toate hit-urile greceshti pe care le-am ascultat in viatza mea...ma dispera! Link to comment
Sharky Posted January 27, 2005 Author Share Posted January 27, 2005 http://www.muzicabuna.ro/copiate.php nu toate de acolo is copiate, adica unele is prelucrari, dar macar autorii au recunoscut asta, nu ca si costi costitza care fura pe fata...ex: Iris - sa nu crezi nimic Link to comment
Gheorghe Dracu Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Iris-De vei pleca = Whitenake-We wish you well Link to comment
ctepeo Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Florin Salam stricat a zis ca a venit unu' Shaggy, ca sa-i reproseze ca i-a copiat melodia. Aruncati Salamu' ala odata! Link to comment
Recommended Posts