Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Melodii copiate

Sharky

Recommended Posts

Stiu ca nu prea are legatura cu electronica, dar macar aici sa putem rade de toti loseri care copiaza melodii.Melodia care m-a facut sa deschid acest thread este Jeanette - How It' Got To BeIn sfarsit mi-am dat seama ca e din Tchaikovsky luata linia melodica...suna prea bine

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Gheorghe Dracu

2

• Sharky

2

• v3l0

1

• al_ex

1

Pai in primul rand trebuie sa razi de manelisti care copiaza cea mai mare parte a manelelor din muzica de (aceeasi) proasta calitate din spatiul fost otoman. De ex. din spatiul ex-iugoslav se copiaza la greu. Acolo se numeste turbo-folk si e popularizat pe posturile lor TV de mai bine de 20 de ani.

De exemplu mie imi place muzik greceasca, pe care o consider de o veritabila calitate (ganditi-va cat de greu e sa produci ceva melodios cand eshti restrans la a canta in greceshte, turceshte, chineza, japoneza, araba etc), iar faptul ca manelistii au copiat toate hit-urile greceshti pe care le-am ascultat in viatza mea...ma dispera!