Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tarifare energie electrica


Recommended Posts

Mneata buna

 

  Dupa cum multa stie , de acum avem dreptul in a ne selecta furnizorii de energie electrica. Cum eu nu sunt in tara dar am casa in Romania, este neaparat sa-mi aleg furnizor. Am doua case, in aceiasi curte, cu adrese diferite. Ambele sunt locuite, ambele au bransament diferit. La prima casa (e veche) exista un bransament monofazat clasic, iar la a doua casa am bransament trifazat momentan de 12kW (o sa cer o marire deoarece sunt limitat la 20A pe faza), iar la acesta din urma nu am inca nici o factura. Instalarea s-a facut acum un an dar nu s-a emis nici o factura ca nu il foloseam si cei de la FDE asteptau o estimare de consum. Am uitat sa precizez ca locatia celor doua case este undeva la mijlocul distantei intre Zalau, Satu Mare si Carei, adica zona de Nord Vest.  Voi ce furnizor de energie electrica mi-ati recomanda? 

 

 Multam de raspunsuri (oricare ar fi ele)

Link to comment
  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

 Wally.S-a vorbit de oferta Hidroelectrica.Altfel în zona ta parcă e Electrica Furnizare S.A.

 Până la urmă mai tare decât orice tarif e gestionarea consumatorilor!Adică consumatori cât mai eficienţi.Iluminat pe leduri,aparatură casnică în clasă energetică cât mai bună,etc,etc.

 Şi fără încălzire electrică!!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines