icar Posted March 29 Share Posted March 29 (edited) A murit patronul PRO-tv, ma refer la patronul ceh, miliardarul Petr Kellner Era la schi in Alaska, iar elicopterul in care se afla, s-a prabusit. Dumnezeu sa-l hodine. Edited March 29 by icar Link to post
mac01 Posted March 29 Share Posted March 29 Nu...avea imunitate la covid.....facuse vaccinul. Link to post
icar Posted March 29 Author Share Posted March 29 De covid a murit pilotul, deia s-a prabusit elicopterul! Link to post
Stefan Posted March 29 Share Posted March 29 În aceeași zi au murit mulți oameni pe această planetă, ce treabă avem noi fix cu un anumit ceh ce a murit în drum spre distracție? Link to post
Mircea Posted March 29 Share Posted March 29 Macar sunt sanse pentru statul român sa recupereze din datoriile PROTV? Altfel, om-neom, a cam tras in teapa pe români. Link to post
doru3160 Posted March 29 Share Posted March 29 De-ar fi numai teapa asta...Ma intreb care afacerist nu a dat teapa statului roman? Link to post
maxente Posted March 29 Share Posted March 29 (edited) Da care e treaba cu individu asta, trebuie sa ii aducem ofranda ca i-a facut loc de munca lu' matracuca aia, cu aere de diva, care prezinta stirile ? Edited March 29 by maxente Link to post
Dudikoff Posted March 29 Share Posted March 29 @maxente Bai Bobiță, hater mai mare ca tine eu n-am mai vazut.... Cu ma sa nu iubesti o asemenea femeie ? Link to post
Dudikoff Posted March 29 Share Posted March 29 Pentru voi, care sint frumoase, doar alea de 18 ani ? Daca esti barbat adevarat, stii sa apreciezi frumusetea feminina la orice varsta... Link to post
RealAlex Posted March 29 Share Posted March 29 Acum 28 minute, Dudikoff a spus: Pentru voi, care sint frumoase, doar alea de 18 ani ? Daca esti barbat adevarat, stii sa apreciezi frumusetea feminina la orice varsta... Cand ai 20 de ani, alea de 40 sunt frumoase, cand ai 40, frumoase sunt cele de 20. Link to post
Dudikoff Posted March 29 Share Posted March 29 Eu am 40 si imi plac toate femeile, indiferent de varsta... Link to post
Administratori Vasile Posted March 29 Administratori Share Posted March 29 Acum 10 ore, icar a spus: Era la schi in Alaska, iar elicopterul in care se afla, s-a prabusit. Asa ii trebuie... voi daca nu aveti elicopter aveti cu o sansa mai mult de a trai inca o zi In alta ordine de idei Sa-i fie tarana usoara si sa-i ierte cel de sus pacatele... 1 oră în urmă, Dudikoff a spus: Cu ma sa nu iubesti o asemenea femeie ? Uratenia asta ? Link to post