Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Imprimanta Canon PC-D340


Recommended Posts

Am o dificultatea cu imprimanta canon pc-d340, afișează eroare ,, Replace Cartridge " înlocuiți cartușul. Cartușul a fost înlocuit cu unul nou, dar tot îmi apare mesajul cu înlocuirea lui. M-am documentat pe Google, dacă alți au avut aceeaș problemă, dar spre suprinderea mea puține informații, decât că trebuie curățat. L-am curățat de praf, atât în interior cât și exterior, dar tot nimic. Aveții idei , ce cauzează această problemă. Țin să menționez, imprimanta e destul de veche, are 16 ani vechime.

Link to comment
  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Probabil mesajul trebuie interpretat astfel: "Replace Printer".

Cartus nou...ce inseamna asta? Posibil sa vrea un cartus original (cam greu de gasit si scump) nu unul "compatibil". 

Oricum ideea este ca imprimanta nu poate "dialoga" cu cartusul sau in urma dialogului ajunge la concluzia ca acel cartus a fost reumplut fiind inregistrat in el ca a primtat nr de pagini pt care a fost proiectat (o practica comuna ca sa cumperi doar orginale de la producatorul imprimantei).

Link to comment

E posibil ca banda flexibilă ce face legătura între placa de bază şi cartuş să fie întreruptă din cauza uzurii şi asta generează aceeaşi eroare ca şl un cartuş defect.Deci e posibil ca şi vechiul cartuş să fie bun.Ar trebui să duceţi imprimanta la un service IT, acolo ar putea depista defectul.Mai ales că deja aţi cumpărat cartuşul, deci aţi cheltuit nişte bani pe care nu-i mai puteţi recupera.

Link to comment

https://en.aliradar.com/item/32868788680-cartridge-compatible-for-canon-pc-d320-pc-d340

 

este o imprimanta laser singurele contacte electrice sunt niste lamele si niste arculete , dcac nu ma insel modelu acesta nu are nici macar cip pe cartus , verifica daca nu ma insel sa nu aiba siguranta fuzibila pe cartus arata sun forma unei rezistente montata pe sub capacele laterale 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines