Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
tenzen

Sirma bobinaj

Recommended Posts

Caut sa cumpar 2 role sirma bobinaj 0,25,fiecare minim 500 metri(cam 550g),la preturi din aceasta galaxie.Daca e posibil merge si o singura rola la minim 1000 metri.Rolele pot depasi si acest metraj,mai putin sa nu fie.

Link to post
Share on other sites

Pai exact asta am mentionat,sumele par desprinse din alta galaxie,peste 100 ron 250 de grame,la 400 ron kg de cupru,nu imi ramine decit sa ma inchid in baie si sa imi tai venele...In alta ordine de idei,trebuie sa bobinez 2 trafuri pentru un amplificator ce va fi donat,drept urmare,deoarece costurile cu piesele deja au luat-o razna,caut ceva mai de bun simt,nu pe degeaba,dar in niste limite.Multumesc pentru linkuri,deja am rascolit internetul(cam peste tot) inainte de a da anuntul.

Link to post
Share on other sites

0,25mm cu izolatie sau fara izolatie?... sursa mea de conductor emailat vinde kg cu 60lei...însă nu prea am timp sa ajung la depozit... trebuie sa sun și sa intreb daca au diametrul asta... 

Link to post
Share on other sites

D-le Flomar,timpul nu este critic.Nu conteaza daca e cu izolatie sau fara.Diametrul care e necesar pleaca de la 0,23,astfel incit un 0,25 cu tot cu izolatie se incadreaza.Daca as gasi de 0,25 fara sa luam in calcul izolatia ar fi si mai bine.Chestia e sa gasesc,una din variante.Respectul meu pentru interesul acordat acestei probleme.Daca aveti oportunitatea sa ma rezolvati,fara un deranj prea mare,contracost bineinteles,astept!

Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines