Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cand " conspiratiile " devin realitate....

Evaluează acest subiect


RST

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 729
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Dupa cum am mai spus, sunt si manipulant recipiente gaze tehnice, aprovizionarea cu oxigen la butelii pentru spital se face prin firma la care lucrez.

Cei care nu cred in coronavirus ii invit in sectia boli infectioase a Spitalului Judetean Focsani, miercurea trecuta le-am livrat 80 tuburi oxigen de diferite capacitati 2-5-10 litri, joi dimineata dadeau telefon si cereau oxigen ca mor pacienti in sectie din lipsa de oxigen.Aprovizionarea se face de 3-4 ori pe saptamana si nu mai des din lipsa de recipiente.

La cateva ore dupa, au returnat in depozit 95 tuburi goale si tineti cont ca Focsaniul nu are asa multa populatie.

Link spre comentariu
18 minutes ago, valivoi said:

Cei care nu cred in coronavirus ii invit in sectia boli infectioase a Spitalului Judetean Focsani, miercurea trecuta le-am livrat 80 tuburi oxigen de diferite capacitati 2-5-10 litri, joi dimineata dadeau telefon si cereau oxigen ca mor pacienti in sectie din lipsa de oxigen.

Poate citesc asta si cei care indeamna la nepurtarea mastii, la ne-vaccinare.
Dar sigur au sa gaseasca scuze daca-i acuzi ca omoara oameni.
Poate tu nici nu existi. Sau esti ruda cu Bill Gates, aveti afaceri cu oxigen, si induceti 'frica' in oameni.
Posibil sa auzim si asta.
 

Link spre comentariu

Ultima noutate este ca toate vaccinurile actuale isi pleaca capul in fata tulpinii africane, informatia o stiu de la soscrul unei angajate DSP.

Am coleg care are un unchi si o matusa bolnavi de coronavirus, unchiul vaccinat cu pfizer a facut o forma usoara, matusa nevaccinata, o forma mai urata cu febra mare.

Link spre comentariu

In Ungaria a murit un campion mondial la "impins culcat "de numai 23 ani , mama sa a murit cu 2 zile mai devreme .

Virusul mutant , care apare tot mai des ( dupa "trecere 'prin 70 oameni ,face mutatie ) 

este tot mai periculos , peste tot apar cazuri mai grave si la tineri ,chiar si copii.

O firma de vaccine lucreaza la varianta care este eficienta si la cele noi.

Link spre comentariu
3 hours ago, Усилитель said:

Cercetatori americani si englezi au recunoscut ca vaccinul rusesc este printre cele mai bune ,cu cele mai putine efecte secundare .Interesant ca rapelul nu are aceasi compozitie cu prima doza .

Ai ceva link-uri?

Eu din ce am citit, presedintele Argentinei s-ar fi infectat cu covid-19 dupa ce s-a vaccinat cu vaccinul rusesc (unele surse spun doar cu prima doza, altele de pe la noi parca zic ca a facut si rapelul). 

Da ce mai stii de vecinii unguri? Parca aveau linie de productie Remdesivir, au luat vaccinuri si de la rusi si ... dupa cifre stau mult mai prost ca noi (la decese au o data si jumatate cat noi si sunt de doua ori mai putini ca noi). 

Link spre comentariu
44 minutes ago, merck said:

dupa cifre stau mult mai prost ca noi (la decese au o data si jumatate cat noi si sunt de doua ori mai putini ca noi). 

La ei lumea a respectat restrictiile in primele 2 valuri, avand putini infectati si imunizati prin boala, acum si-au pierdut rabdarea, lumea nu prea are grija, si varianta mutanta de Anglia a aparut mai devreme ca la noi, dar au si din celelalte, Brasil si Sud africana, plus ca la ei intra la decedati covid si cei cu accident de munca, circulatie daca in momentul decesului erau infectati. Acum trag tare cu vaccinatul, singura speranta sa imunizeze cat mai multi oameni. 

Produc Remdesivir, au 3 fabrici de vaccinuri uzuale dar baga bani in construirea unui centru de cercetare si productie vaccinuri pt noile virusuri, nu mai vor sa depinda de altii. Au in testare un medicament interesant, luat una , ofera dupa 6 ore imunitate de cateva zile, ideal pt rude, medici, echipe interventii, etc.in cazurile cand nu se poate astepta timpul necesar pt vaccin si rapel,din pacate testarile, etc, fac sa fie pe piata doar la inceputul anului viitor. 

Firma Richter are acum un nou  calmant/antidepresiv  trece de minune la americani, cea mai mare piata pt astea, depaseste la eficienta concurenta si are efecte secundare mai putine. 

 

Austria si Germania deja cauta modalitati de a cumpara vaccin rusesc. 

 

 

 

 

 

Link spre comentariu

Păi care sînt exagerările legate de virus? Loteria de simptome? Personal cunosc de la cazuri uşoare (frati-miu şi nevastă-sa au stat fără gust şi miros cîteva zile), la destul de nasoale (părinţii) şi foarte nasoale, fără happy end (vecin de stradă, 33 de ani, parcă nici acum nu-mi vine să cred că s-a dus:mort). Cazuri la prima mînă, nu din auzite.

Link spre comentariu

Da ma. Loterie. Personal dintre morti doar batrani cunosc.

Asta cu mutatia e de speriat copiii.

Virusu da, se muteaza, dar in general combinatia e necastigatoare.

E ca si cand ai pune o piesa gresit in montaj.

Rareori iese ceva mai bun si in general se lasa cu fum.

Is cateva tulpini, sa scapam odata de ele si bine a fi.

Cica se deschid noi centre.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări