Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator bun

Recommended Posts

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

cred ca suna naspa...(stiu caz suna naspa, ca am vreo 2 amp-uri cu asa ceva acasa, si nu imi plac cum suna...) ...si tda-ul e in clasa AB........in schimb am si un amp cu un stk,si suna MULT mai bine.....dar o schema in clasa A tot nu imi zice cineva..???vreau sa fie cam de minim 50W, si max 100, pt ca vreau sa o folosesc la niste medii+ inalte, si amplificarea pt basi o sa o fac in clasa ab, si o sa pun si crossover activ....pt un amp de bas de 300-500W imi trebuie amp de medii+inalte de minim 50, sau poate 100W....ce ziceti,sa fac amplificarea pe 2 cai, sai pe 3 cai, si sa pun diltru activ la fiecare,bas,medii,inalte, sau numai un amp de bas + unu pt medii-inalte...???

margarit2001 mersi, exact ce cautam.... cred ca o sa ma apuc cat de curand de ala de 60W si eu...fix ce cautam....

nu,nu am luat in considerare ce putere mananca alea in clasa a, da oricum o sa le pun intr-o cutie separata, asa ca...oricum am un traf de vreo 500-550W, ajunge pt 2 de 60W....

PS nu mai ai cumva si cablajul de la amp-ul ala de 60W...pls...???