Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema electrica programator Williem 2


Recommended Posts

Va salutAm programatorul de mai sus, dar ii vreau schema electrica. Din pacate nu am timp sa mi-o ridic...Am tot sapat pe net dar nu am gasit decat de la versiunea 3 in sus.Ma poate ajuta cineva cu un link, schema, etc?Am atasat fotografia.Multumesc anticipat pt bunavointa.PS. Am tot cautat prin istoria discutiilor dar nu am vazut sa se mai fi vorbit despre asa ceva. Daca am gresit, pls, aratati-mi adresa.

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Stiu ca versiunea a 3 e mai buna, dar eu am facut cadou unui incepator montajul din pozele atasate. De aia nu ii mai pot ridica schema. Si sa il cer inapoi dupa ce au trecut doar cateva zile de cand l-a primit de la mine ar "suna" ca dracu...Ideea e ca vreau ca primitorul sa se tina pe picioarele lui. Sa o aiba la indemana sa o consulte cand doreste, nu sa ma sune la telefon, iar eu sa ii spun "adu-mi cablajul si stai nitel pana cand imi gasesc timp"...

Link to comment
Guest enacheion2001

De ce nu vi la mine,Florutz draga,sa-ti dau schema si alte vechituri,ca mai am!Am si un Fluke 92B,fain!Nu-l vrei si pe ala?Cati fraieri a-i mai pacalit pe aceste forumuri sau pe grupurile yahoo? :axe: :axe: : :supz:

Link to comment

Asta e din ciclul sa ne spalam rufele in public? Te rog sa dovedesti cu ce te-am fraierit. Sau desi ai o anumita varsta nu sti ce vorbesti?Ce bine ca am pastrat raspunsurile in care demonul imi spune ca nu poate livra mesajele catre adresa ta. Habar n-am de ce. Eu am apasat tasa de replay imediat ce am vazut mesajele tale si ti-am povestit pe larg de ce am fost ocupat. Sper ca Alzheimerul sa nu reprezinte decat vorbe pt tine si ai tai. In alta ordine de idei, nu cred ca te-am pacalit vre-o data si nu ma simt dator cu nimic. Asa ca acesta este ultimul mesaj pe care ti-l adresez. Eu nu voi mai coresponda cu tine. Poti sa zici ce vrei si pe unde vrei.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines