Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

un mic amplificator cu bazait enervant


Recommended Posts

Salutare prieteni....imi cer scuze ca am deschis atatea topicuri dar am o problema......am facut o mica statie intr-o cutie de sursa de calculator cu un kit de amplificare de 2x40W cu TDA8560Q si mi se aude un bazait in boxe ...se aude mai tare cand umblu pe la bass si treble...inainte de terminarea statiei nu am legat masa la cutie si acum am 2 probleme:1) daca masa nu e legara ami face un bazait urat cand ating potentiometrele 2)iar daca leg masa nu se mai aude bazaitul ala dar se aude altul mai "gros".....statia are 2 trafuri...unul pt kitul de 2x40 si unul pentru corector,un mic joc de lumini si un ventilator de sursa de calc....sa fie din cauza ca corectorul de ton e prea aproape de traf ??am sa pun si schemele de la sursele de alimentare:

Link to comment
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Ti-ai dat singur raspunsurile. Ecraneaza intr-o cutie corectorul de ton si indeparteaza-l cit mai mult de traf. Masele sa le legi intr-un singur punct, cit mai aproape de traf, cabluri ecranate cu masele legate doar pe placi, putometri prinsi pe carcasa metalica. Muta ventilatorul pe trafo ptr amplif.Bafta!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines