Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Mișu

Caut lămpi Tesla 6F36

Recommended Posts

Am încercat mai multe tipuri de lămpi 6ah6 pentru preamplificator (Philips, Electronic, rusești, CSF Miniatron, General Electric etc), dar nici unele nu îmi plac la fel de mult ca 6F36 de la TESLA (echivalentul cehoslovacilor pentru 6AH6). Până acum le-am cumpărat de pe ebay, dar m-aș bucura dacă m-ați putea ajuta să le găsesc și în țară. mulțumesc

Link to post
Share on other sites

Cam greu de gasit , s-au cam "terminat ", poate cineva mai are cateva prin sertar.

Varianta echivalenta 6J5P se gaseste inca in cantitati mari ,nu stiu care e diferenta la sunet.

Interesant ca cel mai ieftin este aproape de noi , in Slovacia , (in cateva zile ajunge coletul si la pret rezonabil ) si au 6F36  scris pe tub cu remarca = sunt 6J5P remarcate .

Sunt facute la Svetlana ,recunoscute ca avand un sunet placut ,calitate.( au si fost selectate pt armata , presupun ca sunt mai "bune "...)

La 1.52 dolari , e pret corect.

https://retrostore.eu/en/d/elektronka-6f36-6z5p-6ж5п-6ah6-1000271/

1000271.jpg

Electron tube 6F36 is indirerectly heated hf pentode. It is characterized by a very high transconductance and moderately low interelectrode capacitances which adapt it to wide band video and intermediate frequency amplifier service. These are actually by army remarked russian 6J5P tubes, for better identification. 6F36 (6J5P) pentode is a direct replacement of the american 6AH6. 

Link to post
Share on other sites

mulțumesc, Amplificator! am și câteva svetlana, cineva din  Rusia mi-a trimis mai multe în loc de Tesla, ca un fel de compensație pentru că nu mai aveau în stoc, însă nu se compară. deci, da, stocurile se cam termină, dar din păcate sovieticele nu le pot înlocui. am înțeles că ceva angajați ai fostei Tesla au preluat o parte din fabrică și construiesc acolo amplificatoare pe lămpi ultra-sofisticate-ultra-scumpe pentru piețe exotice gen Japonia, așa că poate la un moment dat vor redeschide și liniile de tuburi mai prietenoase

Link to post
Share on other sites

Pt moderator: nu știu din ce motiv nu pot să trimit mesaje utilizatorilor de pe forum și nu pot să particip la alte discuții (primesc mesajul: You are only allowed to send 0 messages per day. Please try again later.) mă puteți ajuta?

Link to post
Share on other sites

salut, Validae! cât trebuie să stau la maturat? contul a fost făcut din câte îmi amintesc de mai bine de un an, am mai trimis câteva mesaje și până acum totul părea că merge în regulă. am găsit în bazar un anunț care mă interesează, dar nu pot să postez în topic (nu există această căsuță în care să scriu) și nici nu pot să trimit mesaj. există vreo șansă să iau legătura cu vânzătorul?

Link to post
Share on other sites
  • Administratori

Pentru bazar am scos restrictia, poti sa raspunzi la vanzari

Nu poti deschide postare la vanzari decat daca ai 5 mesaje in forum

La cumparari nu este nici o restrictie

Link to post
Share on other sites


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines