Cosmin Marian Posted Monday at 06:24 AM Share Posted Monday at 06:24 AM Bună ziua, vă rog să mă ajutați am nevoie de un dump pt mașină de spălat rufe marca Whilppol model AWS 61012, cine mă poate ajuta cu acest dump vă rog să-l trimiteți pe adresa mea de email [email protected] Vă mulțumesc mult, o zi frumoasă vă doresc, toate cele bune Cosmin Quote Link to post Share on other sites
validae Posted Monday at 07:19 AM Share Posted Monday at 07:19 AM Ce face sau ce nu face maşina de aţi dedus că e dump-ul afectat ? Quote Link to post Share on other sites
cornel1962 Posted Tuesday at 07:32 PM Share Posted Tuesday at 07:32 PM La 22.02.2021 la 8:24, Cosmin Marian a spus: Bună ziua, vă rog să mă ajutați am nevoie de un dump pt mașină de spălat rufe marca Whilppol model AWS 61012, cine mă poate ajuta cu acest dump vă rog să-l trimiteți pe adresa mea de email [email protected] Vă mulțumesc mult, o zi frumoasă vă doresc, toate cele bune Cosmin Ce cod are pe placa ? ... are memorie pe placa ?... puneți o poza aici ! Quote Link to post Share on other sites