Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
qqq

Probleme invertor sudura bbl mma 160a

Recommended Posts

Salut tuturor.Vin cu o problema la acest invertor.Porneste normal,nu are tensiune pe iesire,nu am gasit componente arse.Tensiune 310v dc pana la tranzistorii de putere,tensiune 24v ac partea de comanda este,traful care comanda tranzistorii de putere nu este alimentat.Schema seamana putin cu o schema ARC-200.Ce ar putea avea?

Link to post
Share on other sites

Ledul galben e aprins ? A luat vreo trântă recent ? Caută lipituri reci, fisuri imperceptibile.Vezi dacă releul de softstart are contactele în regulă.Nu poate şti nimeni ce ai acolo...

Eu stau de două săptămâni cu un Selco pe cap, când merge o face bine, când nu vrea muşchii lui nu i se alimentează partea de forţă.Schemă din părţi, ca să nu zic că are cel puţin 20 de integrate...iar ca să scot schema prin ,,reverse engineering,, nici nu se pune problema.

Link to post
Share on other sites

Buna ziua.Ledul galben este stins,daca pun contactele de la protectia termica in scurt se aprinde l-am studiat cu o lupa pentru lipituri reci sau fisuri.De fiecare data porneste normal apar tensiunile de lucru si comanda led verde aprins,ventilatorul functioneaza si atat.Are si acesta 6 c.i. in rest se masoara foarte greu pe el cablajul fiind lacuit.O sa-i mai dau roata putin.O zi buna.

Edited by qqq
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines