Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Refacere lipituri placi electronice


Recommended Posts

Tinand cont de volumul din ce in ce mai mic de lucru vrand nevrand trebuie sa accept la reparat si tv uri care se apropie binisor de varsta de casare (care dupa criteriile mele ar fi cam vreo 20 de anisori) si la care apar frecvent probleme cu lipiturile mai prin toate partile. Situatie se poate intalni si la aparate mai noi, echipate cu smd uri si intr un mesaj recent pe grupul Depanatorul cineva propunea o metoda aplicata cred la telefoane mobile,respectiv flux si apoi aer cald .Ce te faci cu vechiturile,merge aceeasi metoda sau trebuie apelat la forta bruta,respectiv pistol cu aer cald?Ca de lipit pin cu pin cu pistolul mi s a cam acrit drept sa zic :partyman:

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest nicubioc

Lipiturile cu statie de aer cald (cca 430 C) se aplica in toate fabricile de electronice .Merge mult mai repede decat cu varf de lipit ,tre sa ai flux lichid si o statie de aer cald .Lipitura e profi ...statia costa destul de mult.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines