costines62 Posted February 17 Share Posted February 17 Buna la totata lumea am un cdr la Opel Astra si nu am codul (pierdut la deconectare acumulator) daca se inlocuieste mai e nevoie de cod?(sunt compatibile radio din magazine ,Altex ,Flanco..?) Multumiri! Quote Link to post Share on other sites
modoran Posted February 17 Share Posted February 17 Nu-i mai ieftin sa dai 50 - 100 de lei la un service sa-l deblochezi pe al tau ? Quote Link to post Share on other sites
costines62 Posted February 17 Author Share Posted February 17 Dar vreau unul cu stick..... Quote Link to post Share on other sites
dan cod Posted February 17 Share Posted February 17 Acum 3 ore, costines62 a spus: Buna la totata lumea am un cdr la Opel Astra si nu am codul (pierdut la deconectare acumulator) daca se inlocuieste mai e nevoie de cod?(sunt compatibile radio din magazine ,Altex ,Flanco..?) Multumiri! Dacă se înlocuiește aparatul nu mai ai nevoie de cod. Eu l-aș decoda pe asta. Quote Link to post Share on other sites
Faker Posted February 18 Share Posted February 18 Daca pui altul pierzi si info de pe dispay si comenzile volan (daca are) Quote Link to post Share on other sites