edyson Posted February 16 Share Posted February 16 (edited) Disponibil spre vanzare multimetru Fluke 87, in stare tehnica si estetica foarte buna. Se vinde cu husa de protectie si sonde Peaktech (de foarte buna calitate), cele originale nu le mai am. Aparatul a fost verificat pe cateva etaloane de tensiune si rezistenta si se afla in parametri. Are sigurantele originale Bussman si Littelfuse. Pretul este 800 lei la care se adauga transportul. La plata in cont transportul este gratuit cu Fan Curier. Edited February 16 by edyson Quote Link to post Share on other sites
edyson Posted February 18 Author Share Posted February 18 Valabil. Quote Link to post Share on other sites
edyson Posted February 20 Author Share Posted February 20 De actualitate. Quote Link to post Share on other sites
edyson Posted February 28 Author Share Posted February 28 Valabil. Quote Link to post Share on other sites
edyson Posted Thursday at 09:25 AM Author Share Posted Thursday at 09:25 AM Pret usor negociabil. Quote Link to post Share on other sites
edyson Posted Friday at 04:02 PM Author Share Posted Friday at 04:02 PM Pretul devine fix 700 lei + transport, valabil pana pe 12.03.2021, dupa care se retrage de la vanzare. Pentru plata totala in cont transportul este oferit gratuit prin Fan Curier. Quote Link to post Share on other sites
edyson Posted 15 hours ago Author Share Posted 15 hours ago Rezervat momentan. Quote Link to post Share on other sites