fluffy37 Posted February 16 Share Posted February 16 Am si cateva dubluri daca sunt amatori de schimburi.... Quote Link to post Share on other sites
flomar60 Posted February 16 Share Posted February 16 D-le Dan....dvs sunteți un pensionar fericit!....Vă invidiez în cel mai pozitiv sens cu putință! Felicitări pentru colecție! Quote Link to post Share on other sites
fluffy37 Posted February 16 Author Share Posted February 16 Acum 7 minute, flomar60 a spus: D-le Dan....dvs sunteți un pensionar fericit!....Vă invidiez în cel mai pozitiv sens cu putință! Felicitări pentru colecție! Va multumesc, dar mai am vreo 12 ani pana la pensie.... Quote Link to post Share on other sites
flomar60 Posted February 16 Share Posted February 16 Atunci îmi cer scuze pentru un singur lucru-că v-am ”îmbătrânit”artificial! În rest -jos pălăria! Quote Link to post Share on other sites
xaxa Posted February 21 Share Posted February 21 frumos si ocupa loc putin! numai zahar? Quote Link to post Share on other sites
fluffy37 Posted February 21 Author Share Posted February 21 Acum 8 ore, xaxa a spus: frumos si ocupa loc putin! numai zahar? Multumesc, da, poate o fi expirat...nu sunt curios sa incerc. Quote Link to post Share on other sites
fluffy37 Posted March 11 Author Share Posted March 11 (edited) Ca sa nu mai deschid un topic, o parte mica din colectia de ...curatenie (si aici am multe dubluri daca sunt amatori de schimburi) Edited March 11 by fluffy37 Quote Link to post Share on other sites