POLAKU2002 Posted February 15 Share Posted February 15 Buna seara.am o problema cu acest tv samsung le52a859s1m...are niste probleme pe orizontala....https://ibb.co/KGgnv5H....aveti vreo idee...multumesc. Quote Link to post Share on other sites
dan cod Posted February 15 Share Posted February 15 Era cu program? Quote Link to post Share on other sites
Costica Tv Posted February 15 Share Posted February 15 De ce nu ai postat seria placi, vrei sa o ghicim noi ?? Quote Link to post Share on other sites
Florinel TV Posted February 15 Share Posted February 15 Sasiu N59E , la aceste tv-uri sunt cam pacatoase display-urile, desfa rama de la display si uitate sa vezi nu are vre-un colt ciobit, daca nu atunci probleme pe main sau T-Con Quote Link to post Share on other sites
Costica Tv Posted February 15 Share Posted February 15 (edited) 51 minutes ago, Florinel TV said: Sasiu N59E , la aceste tv-uri sunt cam pacatoase display-urile, desfa rama de la display si uitate sa vezi nu are vre-un colt ciobit, daca nu atunci probleme pe main sau T-Con Lasa-l asa se se chinuiasca, ca e user vechi si nici acum nu a inteles ca poza trebuie facut pe un program tv, dar mai ales nu a postat nici seria placi BN41-XXXX !!! Edited February 15 by Costica Tv Quote Link to post Share on other sites
POLAKU2002 Posted February 18 Author Share Posted February 18 Stimati colegi nu va suparati....nu am tv in fata...cineva mia trimis poza pe viber si eu am cerut parerea vpastra caci eu nu mam mai confruntat cu un asemenea defect... Quote Link to post Share on other sites