George R. Posted February 15 Share Posted February 15 Aveti idee de ce nu functioneaza acezt model de Toshibs pe cablu de la Digi (FO până la router și 15 cm de coaxial până la splitter)? Pe celelalte doua iesiri de la splitter am 2 tv samsung (ce-i drept, generatii noi...). Pe Toshiba am acum semnal de la Telekom, pe antena de satelit. Sa fie nevoie de un receptor de la Digi?Mulțumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri. Quote Link to post Share on other sites
dan cod Posted February 15 Share Posted February 15 Nu prinde nimic nici analog nici digital? Quote Link to post Share on other sites
George R. Posted February 15 Author Share Posted February 15 Nimic. Și am introdus și CI cardul... Quote Link to post Share on other sites
dan cod Posted February 15 Share Posted February 15 Eu as incerca o software. Cum arata placa? Am mai întâlnit și tunere defecte. Quote Link to post Share on other sites
iuliantv Posted February 15 Share Posted February 15 eu unul sa mor daca v-am inteles ,,Pe Toshiba am acum semnal de la Telekom, pe antena de satelit. Sa fie nevoie de un receptor de la Digi?,, Quote Link to post Share on other sites
George R. Posted February 15 Author Share Posted February 15 1 oră în urmă, iuliantv a spus: eu unul sa mor daca v-am inteles ,,Pe Toshiba am acum semnal de la Telekom, pe antena de satelit. Sa fie nevoie de un receptor de la Digi?,, Schimb operatorul de cablu. La telekom am receptor, cu antena de satelit. Canalele ok. La digi nu am semnal. Semnalul vine pe fibra până în router iar din acesta 20 cm de cablu coaxial pana in splitter cu 3 iesiri. Pe toate cele 3 iesiri semnalul e ok. Am verificat cu celelalte 2 tv (noi, Samsung). Doar pe toshiba, nu. Quote Link to post Share on other sites