Radiotelegrafist Posted February 13 Share Posted February 13 Va salut domnilor colegi,cumpar tamburi pentru acest tip de magnetofon pentru a il restaura. Quote Link to post Share on other sites
Radiotelegrafist Posted February 14 Author Share Posted February 14 Anunt valabil. Quote Link to post Share on other sites
Radiotelegrafist Posted February 15 Author Share Posted February 15 Anunt valabil. Quote Link to post Share on other sites
Radiotelegrafist Posted February 17 Author Share Posted February 17 Anunt valabil. Quote Link to post Share on other sites
Radiotelegrafist Posted February 18 Author Share Posted February 18 Anunt valabil. Quote Link to post Share on other sites
Radiotelegrafist Posted Tuesday at 09:32 AM Author Share Posted Tuesday at 09:32 AM Trag sperante ca o sa gasesc. Quote Link to post Share on other sites
deneinvins Posted Tuesday at 12:44 PM Share Posted Tuesday at 12:44 PM Un magnetofon @rostov1o5 folosit intens între 1989 și 1995, vă interesează ? L-am alimentat acum, electronica funcționează corect, se aud motoarele, dar mecanica nu funcționează corect. Am observat că rola presoare s-a muiat în așa fel, că poate fi deformată cu mîna. Cred că toate rolele cu inserție din cauciuc sînt depreciate. Din cauza dimensiunilor și a greutății, nu poate fi expediat, dar îl puteți ridica personal. Nu l-am folosit din 1995 și de atunci stă pe șifonier și adună praf. Și nici nu-l mai folosesc. Quote Link to post Share on other sites
Radiotelegrafist Posted Wednesday at 05:05 AM Author Share Posted Wednesday at 05:05 AM Anunt valabil in continuare. Quote Link to post Share on other sites