virgil75 Posted February 12 Share Posted February 12 tv Vortex main TP.S506.PA63 ecran MV1B5WHB-N10 salutare am o problema cu acest tv ramas in asign mode sau burn ? am schimbat 3 softuri si tot degeaba tot asta stie am incercat cu butonul power apasat mai mult timp si nimic vre o idee cum as putea scapa de asta stie cineva ? Quote Link to post Share on other sites
lucadorin Posted February 12 Share Posted February 12 Incercati si cu asta: https://files.fm/u/vytknjkxm Quote Link to post Share on other sites
lucadorin Posted February 12 Share Posted February 12 E copiat din tv funcțional! Quote Link to post Share on other sites
virgil75 Posted February 12 Author Share Posted February 12 am inlocuit memoria programata cu acel dump si la fel am inlocuit quart si la fel Quote Link to post Share on other sites
lucadorin Posted February 12 Share Posted February 12 Și eu știam de butoane! T-conul n-are memorie?! Quote Link to post Share on other sites
iuliantv Posted February 12 Share Posted February 12 Acum 4 ore, virgil75 a spus: tv Vortex main TP.S506.PA63 ecran MV1B5WHB-N10 salutare am o problema cu acest tv ramas in asign mode sau burn ? am schimbat 3 softuri si tot degeaba tot asta stie am incercat cu butonul power apasat mai mult timp si nimic vre o idee cum as putea scapa de asta stie cineva ? incercati si cu alte butoane,stiu ca si eu am rezovat din butoane,dar nu cu power,cu menu ,av,- +...apasat de mai multe ori dupa care scos din priza Quote Link to post Share on other sites
lucadorin Posted February 12 Share Posted February 12 Exact, am avut vreo două, nu s-a întâmplat nimic...dar s-a rezolvat! Acum 1 minut, lucadorin a spus: Exact, am avut vreo două și așa am rezolvat! Quote Link to post Share on other sites
Tavi Posted February 13 Share Posted February 13 Vezi sa nu ai contact prost la cablul LVDS Quote Link to post Share on other sites
virgil75 Posted February 13 Author Share Posted February 13 Problema era din procesor pinii de semnal la ldvs in scurt .atunci ecranul fara semnal intra in burning mode Quote Link to post Share on other sites
lucadorin Posted February 13 Share Posted February 13 Și s-a rezolvat sau e scurt intern? Quote Link to post Share on other sites
Costica Tv Posted February 13 Share Posted February 13 (edited) In cazul cand e scurt pe iesirile lvds din procesorul de pe placa de baza, intra in scurt si unele intrari lvds din procesorul de pe t-con, am intalnit aceasta situatie la un Vortex LED-V32C02D, CV9202H-DPW, ST3151A05-5, dupa ce am schimbat placa de baza am constatat scurt de 6 ohmi intre pini 21-22 la t-conul tv-ului, adica scurt intern si in procesorul t-conului ! Edited February 13 by Costica Tv Quote Link to post Share on other sites
virgil75 Posted February 13 Author Share Posted February 13 Am inlocuit placa de baza si totul este ok.A scapat ldvs-ul Chiar acum, lucadorin a spus: Și s-a rezolvat sau e scurt intern? scurtul era in procesor Quote Link to post Share on other sites
lucadorin Posted February 13 Share Posted February 13 Bine că era numai în procesor! De reținut defectul! Quote Link to post Share on other sites