POLAKU2002 Posted February 12 Share Posted February 12 (edited) Buna ziua.Am probleme cu un tv echipat cu aceasta placa....am pus leduri noi se aprind 3 secunde apoi se micsoreaza la minim lumina apoi iar revine la normal si tot asa continuu....nu ramine fluxul luminos la normal...cind se aprind normal tensiunea e de 153v iar cind scade ajunge la 109v..masuratorile au fost facute cu ledurile conectate.aveti ceva idei...multumesc,,, Edited February 12 by POLAKU2002 Quote Link to post Share on other sites
dan cod Posted February 12 Share Posted February 12 Ladurile vechi erau defecte? Ai folosit barete noi sau leduri schimbate? Quote Link to post Share on other sites
POLAKU2002 Posted February 12 Author Share Posted February 12 (edited) Am pus barete noi originale de la aswo.Cele vechi erau arse Edited February 12 by POLAKU2002 Quote Link to post Share on other sites
Florinel TV Posted February 12 Share Posted February 12 Are ceva probleme pe controler , asa cred eu, in caz ca baretele sunt testate cu tester-ul, daca baretele sunt ok atunci poate fi controlerul defect, eu am luat teapa de la ASWO cu STK-uri 2 buc, unul a fost ok si unul defect era pentru o combina Sony , pretul a fost piperat 720lei pe ele, acum poate fi si baretele cu probleme Quote Link to post Share on other sites
dan cod Posted February 12 Share Posted February 12 Sau contact imperfect. Quote Link to post Share on other sites