morpheusRO Posted February 11 Share Posted February 11 Cumpar 4 socluri octale ceramice de sasiu noi Link to post Share on other sites
mojnost Posted February 13 Share Posted February 13 Am eu, poze si pret aici: https://sites.google.com/view/tubesold70-tubesold70/tuburi/socluri-tuburi Link to post Share on other sites
morpheusRO Posted February 14 Author Share Posted February 14 La pretul asta......le pot cumpara de la Audioalchemy-Cluj Oxidate am si eu....de preferat noi Multumesc pentru oferta Link to post Share on other sites
fcon Posted February 14 Share Posted February 14 Nu il cunosc pe vanzator, deci n-am niciun interes, ba imi cer si scuze de interventie, insa va atrag atentia asupra unui lucru: soclurile noi (facute in China, oricum!) sunt foarte dure: tuburile intra/ies greu, iar contactele nu sunt argintate. Din experienta a trei comenzi de socluri noi, facute in 3 locuri diferite (online), va pot spune ca prefer oricand soclurile rusesti, mai ales cu contactele argintate! Cumparare/vanzare buna si numai montaje de calitate! Link to post Share on other sites
Усилитель Posted February 14 Share Posted February 14 Am si eu, sunt foarte proaste, in viitor o sa iau numai rusesti NOS..... Chiar si cele rusesti din calit sunt foarte rezistente..... Iar stilul si materialul contactelor mult mai bune.... Link to post Share on other sites
mojnost Posted February 16 Share Posted February 16 La 14.02.2021 la 20:12, morpheusRO a spus: Oxidate am si eu....de preferat noi Multumesc pentru oferta Erau NOS soclurile, de calitate foarte buna, nu mai sunt disponibile. Link to post Share on other sites
morpheusRO Posted February 16 Author Share Posted February 16 Multumesc tuturor Se poate inchide Link to post Share on other sites