winstyle Posted February 10 Share Posted February 10 Salutare! Imi trebuie manualul service al acestei boxe, daca il are cineva ... Nu il gasesc pe net. Quote Link to post Share on other sites
sla Posted February 10 Share Posted February 10 uite-l aici: https://remont-aud.net/load/audio/behringer/eurolive_b615d/277-1-0-54325?lRu6o_ Daca nu poti sa-l iei, da-mi o adresa de E-Mail! (fisierul are 2.7M) Quote Link to post Share on other sites
winstyle Posted February 10 Author Share Posted February 10 Din pacate, nu am cont acolo ... Quote Link to post Share on other sites
zsjkuki Posted February 11 Share Posted February 11 Buna Ce dragut incepe fraza "" imi trebuie'",formularea '' va rog frumos" este pentru fraieri. Scuze pentru of topic. Quote Link to post Share on other sites
winstyle Posted February 11 Author Share Posted February 11 Tinand cont ca mai ma stie lumea pe aici, ca nu sunt nou venit ca tine, si am multumit de n ori si o voi mai face, nu cred ca este nevoie sa rog frumos colegii sa ma ajute la fiecare topic pe care il creez. Am rezolvat problema boxei. Multumesc pentru ajutor, sla! Quote Link to post Share on other sites