Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

comanda de grup la mivarom (doar din Iași si imprejurimi)


paulbt

Postări Recomandate

Buna ziua,

As dori in perioada urmatoare (preferabil pana la sfarsitul lunii februarie) sa dau comanda de cateva maruntisuri la mivarom. Pana acum am adunat de vreo 120 lei. As fi pus de umplutura pana la 360 lei cateva surse meanwell de 12V 100W sau niste multimetre cu autoscalare, dar stiu ca o sa ma chinui sa le vand pe olx cu pretul de achizitie, chiar daca sunt noi. Anul trecut m-am cuplat cu cativa colegi de servici, dar acum nu s-a anuntat niciunul din ei.

Daca sunt doritori din zona Iașului, va rog sa ma contactati. Ma pot deplasa aproape in fiecare zi pana la dvs acasa daca locuiti in zonele: mathaus, bularga, frumoasa, bucium, drumul hotilor, selgros, capat cug, lunca cetatuii, ciurea, horpaz, visoianu, dumbrava. Altfel ne intalnim undeva la mijloc cand ne permite timpul.

 

Comanda minima: 50 lei, nu solicit taxe de transport sau adaosuri personale! 

 

Rog seriozitate: 0723 63 23 10 Paul

 

Alte detalii de luat in considerare: NU solicit plata in avans, NU sunt raspunzator daca produsul dvs era pe stoc in ziua in care am dat comanda, dar defapt e lipsa stoc si nu a mai fost facturat, NU sunt raspunzator daca de exemplu au fost facturate 4 produse de acelasi fel, dar in colet au venit doar 3, mie o sa-mi dati banii tot pentru 4, NU fur din colet la primire! (in caz de va ganditi si la asa ceva...).

 

 

 

Editat de paulbt
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

a devenit miva.........un fel ali ex....nu mai vand panarame la bucata ,acum vand la engros,eu unul v-as recomanda sa-i evitati toti,sa ajunga sa dea bonusuri cand cumperi ceva de la ei,am cumparat destul de la ei ani de zile si multe sheturi,condesatori ce explodau,bu808 defecti ,fel si fel de conectori,ce in poze erau total diferiti..telecomenzi altele fata de ce comandasem,......nu am zis nimic,se mai intampla,dar totusi ca si client vechi fara vre-un colet neridicat,doar un retur platit tot de mine la 2 telecomenzi,si ei nici nu au tinut cont de asta,m-au tratat ca primul venit,cu toate ca din cate am comandat pe la ei de la inceputuri ,cand aveau depozit o camera in apartament,niste jeguri ,le dai bani sa-si ridice bisnisul si ei ...........sfintile-ar teodosie pravalia

Link spre comentariu

Există ,,o vorbă" din bătrîni care zice cam aşa:

,,Țiganul cînd a ajuns (s-a văzut) împărat, întîi pe tac'su l-a legat, sau l-a spînzurat, după caz!

Reține-ți bine:

Nu este vorba de rasism, sau şovinism, ca să nu avem vorbe!

Este vorba de o atitudine negativă, total incorectă, față de rudele, prietenii, colaboratorii, sau în cazul de față de vechii clienți, care nu face cinste nici unui comerciant!

P.S. multe proverbe şi zicători, din cultura poporului romăn sunt pline de adevăr şi astăzi, dar pot fi interpretate ca fiind antişovine sau rasiste, dar nu este cazul.

Poporul/ nația romănă, a fost în majoritarea situațiilor istorice, un popor tolerant şi de multe ori deschis spre conviețuirea paşnică cu alte nații.

Am spus cam multe, şi dacă se consideră off topic, sau inutile, se pot şterge fără ranchiună!

Link spre comentariu

Discutii de genul asta pro si contra au fost destule in topicul "mivarom se reinventeaza". Eu nu am postat aici ca sa reaprind sentimentele fiecaruia despre mivarom, ci ca sa facem o treaba in conditiile lor actuale pt persoane fizice. Cu toate ca e destul de greu sa aduni maruntisuri de 360 lei ca sa dai o comanda singur, daca ai colegi/prieteni amatori de surubaiala, atunci devine mult mai usor. Eu din 2015 am inceput sa dau comenzi la ei intre 50 si 200 lei cam odata la 2-3 luni (cu livrare prin posta) si am avut tot felul de experiente placute sau mai putin placute. Cu toate astea, inca prefer sa cumpar unele produse de la ei pe care le stiu, din simplul fapt ca sunt mai ieftine decat le gasesc pe tme/farnell/mouser/olx.

 

Ontopic: mesajul meu de mai sus nu mai e valabil, comanda a fost data.

 

Totusi rog moderatorii sa nu inchida topicul fiindca e posibil ca in viitorul apropiat sa doresc sa dau un anunt similar si nu are rost sa deschid alt topic identic.

 

Multumesc de gazduire!

 

Editat de paulbt
Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări