elctropan Posted February 10 Share Posted February 10 Salut prieteni! Oare există caietul service la radioreceptorul românesc Zefir?! M-ar interesa datele bobinelor şi în special bobina L4 - oscilatorul local UL. Mulţumesc anticipat. Quote Link to post Share on other sites
Toni Marginean Posted February 10 Share Posted February 10 Salut! Ia legătura cu userul Soldan Constantin, are cam tot ce ține de radioreceptoarele românești. Quote Link to post Share on other sites
elctropan Posted February 10 Author Share Posted February 10 Acum 12 minute, Toni Marginean a spus: Salut! Ia legătura cu userul Soldan Constantin, are cam tot ce ține de radioreceptoarele românești. A fost primul cu care am luat legătura.Din păcate, nu avea documentaţia pentru Zefir. Mulţumesc oricum de sfat. Respecte. Quote Link to post Share on other sites
okean Posted February 10 Share Posted February 10 La vremea aia cred ca se chema " Caiet de reparatii S631 TN " Quote Link to post Share on other sites
elctropan Posted February 10 Author Share Posted February 10 Acum 1 minut, okean a spus: La vremea aia cred ca se chema " Caiet de reparatii S631 TN " Mulţumesc dl okean.Nu ştiu cum se numea la acea vreme, dar tare bune ar fi datele pentru bobine. Oare S631 TN nu este alt aparat?! Quote Link to post Share on other sites
BRANCA Posted February 10 Share Posted February 10 (edited) S-a mai discutat pe forum.Poate userul Vrânceanu să aibă mai multe date.La colecţia dânsului "mamut" de aparate...Şi nu înţeleg un lucru,a dispărut bobina originală?! Edited February 10 by BRANCA Quote Link to post Share on other sites
okean Posted February 10 Share Posted February 10 (edited) Mai precis au fost variante TN1 si TN2...Caiet de reparatii ar trebui sa fie, mai ales ca acest RR a fost produs atat de Electronica cat si de Tehnoton, de vazut, auzit ...nimic ! Edited February 10 by okean Quote Link to post Share on other sites
BRANCA Posted February 10 Share Posted February 10 M-am uitat de curiozitate pe olx.Un Zefir cu 99 lei şi altul cu 299 lei!!... Quote Link to post Share on other sites
okean Posted February 10 Share Posted February 10 Acum 8 minute, BRANCA a spus: S-a mai discutat pe forum.Poate userul Vrânceanu să aibă mai multe date.La colecţia dânsului "mamut" de aparate... Ala e S631T licenta National T15 de la care s-au pastrat cateva elemente... Quote Link to post Share on other sites
BRANCA Posted February 10 Share Posted February 10 Corect.Da' avea şi Zefir în pozele din linkul pus. Quote Link to post Share on other sites
okean Posted February 10 Share Posted February 10 Prospect ZEFIR S631-TN2 Si " schiema " ca sa avem pe ce discuta... Quote Link to post Share on other sites
elctropan Posted February 10 Author Share Posted February 10 I-am trimis measaj şi dlui Vrânceanu. Mulţumesc dl okean pentru scheme - dar datele bobinei nu sunt acolo. Da, dl Branca lipseşte acea bobină.Doar n-o sa cumpăr un aparat complet de pe olx, pentru o bobină, nu?! Poate s-o găsi cineva cu datele. Mulţumesc deocamdată tuturor că au sărit în ajutor cu de toate. Quote Link to post Share on other sites
okean Posted February 11 Share Posted February 11 Documentatia de " ZEFIR " cred e mai rara ca de " S 631 T " oricum nici in caietul de reparatii de S 631 T datele la bobine nu sunt date ci precizat doar codul de fabricant... Quote Link to post Share on other sites
BRANCA Posted February 11 Share Posted February 11 Electropan.E un Zefir defect pe okazii.Poate e ce trebuie şi,poate,se poate negocia. https://www.okazii.ro/radio-zefir-7-tranzistoare-defect-a179680557 Quote Link to post Share on other sites
Florinel TV Posted February 11 Share Posted February 11 Eu am avut unul anul trecut defect si l-am aruncat Quote Link to post Share on other sites